GuyTalk.nl is het nummer één mannenblog van Nederland. Op de website behandelen we dagelijks interessante artikelen geschreven door en voor mannen. Denk hierbij aan de nieuwste auto’s, gadgets, releases, evenementen en lifestyleartikelen. Kortom: alles waar een man in geïnteresseerd is.

Het mannenblog van Nederland

GuyTalk.nl werd in 2008 opgericht door twee fanatieke bloggers, destijds nog onder een andere naam, namelijk Mens Daily. Vijf jaar later besloten we het over een andere boeg te gooien en werd GuyTalk.nl geboren: een blog puur en alleen gericht op mannen die houden van coole gadgets, toffe nieuwe producten, vette films en natuurlijk de nieuwste games.

Op onze website voor mannen vinden dagelijks vele honderden bezoekers alle content die ze nodig hebben. Wij schrijven dan ook geregeld uitgebreide artikelen, houden interviews met spraakmakende personen, reizen Nederland én het buitenland door voor coole nieuwtjes en bezoeken geregeld de vetste evenementen om live verslag te doen.

Kortom: GuyTalk.nl is een mannen blog waar je van alles kunt vinden voor de man die houdt van lifestyle, luxe, fashion, rides en ga zo maar door. Natuurlijk is het ook mogelijk om met een dienst of product op GuyTalk.nl onder de aandacht te komen. Hiervoor verwijzen we je graag door naar de contactpagina.

Website voor mannen!

De website voor mannen – zoals GuyTalk zichzelf ziet – onderscheid zich van andere mannen blogs door de gevarieerde content en uniek materiaal. Denk hierbij aan bijvoorbeeld interviews met sporters, dj’s of acteurs. Ook een smakelijke roddel kan je hier voorbij zien komen! GuyTalk.nl richt zich op de man die houdt van het leven, die graag een drankje drinkt en ook niet vies is van een feest of festival. Een man die het liefst alles eruit haalt wat erin zit en net als wij warm wordt van een razendsnelle bolide. Klinkt herkenbaar? Dan heten we je van harte welkom op mannensite GuyTalk.nl!