Jij als lezer van GuyTalk herkent het misschien maar al te goed: een druk schema, werk is onderdeel van je lifestyle en misschien reis je wel de hele wereld over van de ene meeting naar de andere. Speciaal voor jou, de Modern International Momad – de moderne Nomade, heeft Van Gils een perfecte nieuwe collectie kleding ontwikkeld. Perfect om in te reizen, comfortabel maar toch chique en stijlvol. En het mooiste van allemaal? Als lezer van GuyTalk kan jij een colbert van Van Gils te winnen! Lees verderop in het artikel hoe je mee doet met de actie.

De nieuwe Van Gils Spring/Summer 2014 collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop van www.vangils.eu. Een collectie die je wat ons betreft eigenlijk niet mag missen, want als het aan ons ligt heeft íedere echte man een paar degelijke overhemden en pakken in zijn garderobe hangen. Mee eens? Dat dachten we al! Van Gils heeft in de collectie de focus gelegd op de combinatie van comfort en stijl. Kledingstukken waarin luxe afwerking wordt gecombineerd met praktische gadgets.

Meest opvallend binnen deze collectie:
The Travel Jacket: een unconstructed jacket in een kreukvrije stof. Compleet met oogmasker, oordopjes en een binnenzak die is gemaakt voor het opbergen van je ticket.
The Wet Suit: een pak met een waterafstotende finish.
The Neon Jacket: een jacket met neon details, wat wordt geleverd inclusief een klein zaklampje.

Tailoring tot in de puntjes
Het meer formele deel van de collectie (Momad) omvat pakken, colberts en shirts in de bekende grijs- en blauwtinten. De bijzonderheden zitten hem vooral in de details, tailoring tot in de puntjes. Van kissing buttons, tot AMF stitch en andere sophisticated details.

Praktische details
Binnen de meer informele & ‘smart look’-collectie (Singapore) staat het colbert centraal, wat te combineren is met fijne knitwear, shirts, chino’s en accessoires in moderne kleuren. De details zijn hier praktischer van aard, zoals gekleurde knopen en easy iron finish.

Combineer met kleur
Wie zich graag van zijn kleurrijkste kant laat zien, kan zich uitleven met Van Gils ‘Brights’. Gewassen katoenen colberts, shirts, formele pantalons, knitwear en accessoires in alle mogelijk felle kleuren. In verschillende pakken en colberts is de beroemde Van Gils ruit verwerkt en in sommige items zijn zelfs Hawaiaanse prints verwerkt. Zo heb je het reisgevoel altijd bij je, zelfs als je even wat minder onderweg bent.

Over Van Gils
Van Gils is opgericht in 1948 en staat bekend om zijn vakmanschap. Een merk met historie en een echt verhaal. Van Gils gelooft dat de essentie van het leven bestaat uit echte verhalen waarin hoogte- en dieptepunten voorkomen die je vormen zoals je nu bent. Van Gils durft te leven, daagt anderen uit dit ook te doen en beaamt dat de juiste kleding mannen zelfvertrouwen geeft. Zo vertelt ook ieder product in de collectie zijn eigen verhaal en valt op door de verrassende detaillering en de perfecte pasvorm.

Prijsvraag
Al een beetje warm geraakt van de Speciaal voor de bezoekers van GuyTalk verloot Van Gils Fashion 3 colberts. Wil jij kans maken op één van de colberts? Vul dan hier de prijsvraag in en maak kans op één van de 3 colberts. De actie loopt tot 3 mei, dus wees er snel bij!

17VanGils_SS14-1756

16VanGils_SS14-1637

14VanGils_SS14-1324

08VanGils_SS14-0675

07VanGils_SS14-0526

06VanGils_SS14-0377