De nieuwe trailer van Westworld Seizoen 3 belooft veel goeds!

HBO heeft de eerste trailer vrijgegeven van het derde seizoen van Westworld. Het derde seizoen gaat verder waar het tweede eindigde, na het bloedbad in Westworld en met Dolores eindeijk in vrijheid. Het is in de echte wereld dat ze een bouwvakker genaamd Caleb ontmoet (gespeeld door Aaron Paul van Breaking Bad), en het paar ontwikkelt een interessante relatie.

Dolores, die geniet van haar nieuwe vrijheid, staat centraal in dit verhaal, maar niet alle hosts genieten dezelfde vrijheid. Maeve blijft blijkbaar in een park met een thema uit de Tweede Wereldoorlog, en er lijkt net zoveel chaos te zijn in dat park als daarbuiten. Wat duidelijk is uit deze trailer is dat mensen rekening houden met de wereld die ze hebben gebouwd, fictief en interactief, en dit seizoen zullen grote vragen worden beantwoord.

Het derde seizoen van Westworld lijkt zich te gaan richten op een conventioneel futuristische setting, in plaats van de robotspeelplaats van de eerste twee seizoenen. Het is nog niet bekend wanneer het seizoen precies start. Wel is duidelijk dat de serie in 2020 van start gaat, maar op een precieze releasedatum moeten we nog even wachten.