Hier op de redactie van GuyTalk zit geen vermomde sexuoloog, maar een stel knappe koppen uit Montreal heeft nu voor het eerst op een wetenschappelijke manier proberen te achterhalen wat de grootste sexuele fantasieën van mannen en vrouwen zijn. Wat die eerste zijn, daar gaan we het hier natuurlijk niet over hebben. Veel interessanter is het om eens in het hoofd van de vrouw te duiken, want volgens de onderzoekers – die 1.500 volwassenen ondervroegen over hun grootste sexuele kinks – zijn dít de geheime sexfantasieën van jouw vriendin:


Ze wil: onderdanig zijn

We beginnen maar met het intrappen van een open deur, want na de heel heisa rondom Fifty Shades of Grey is dit een fantasie die je wel kan verwachten. Terwijl een klein percentage het spannend lijkt jóu te domineren, wil het gros van de dames juist onderdanig zijn in bed. Hun eigen Mr. Grey is hun grootste droom, maar het is een fantasie die vaak niet uitgesproken wordt. Over haar: meiden die op deze fantasie kicken zijn vaak in grote mate sexueel, maar voelen zich soms schuldig over hun verlangen.


Ze wil: sex met een onbekende man

Deze is misschien wat minder leuk om te horen, en al helemaal om zomaar uit te (laten) voeren. Hete sex met een onbekende man zonder enige gevolgen staat volgens het onderzoek hoog op het verlanglijstje van je vrouwelijke wederhelft. Het idee dat ze in een club wordt veroverd door een wilde man die haar voor één nacht meeneemt, laat je dame over haar stoel glijden. Over haar: deze fantasie vind je vaak terug bij vrouwen die naar meer sexuele vrijheid verlangen dan ze op dit moment hebben.


Ze wil: sex in het openbaar

Veel vrouwen voelen zich een stuk wilder dan hun omgeving accepteert. Het idee om zichzelf eens lekker te laten gaan terwijl de kans bestaat dat voorbijgangers een glimps meekrijgen van de sexpartij kan een flinke opgeiler zijn, zelfs voor de meest verlegen dames onder ons. Taboes doorbreken en sexuele vrijheid kweken! Over haar: meiden die interesse hebben in sex in het openbaar, voelen zich op dit moment op sexueel vlak niet vrij en open genoeg. De kans is groot dat ze op het punt staat een stuk kinkier te worden.


Ze wil: sex met twee mannen

Jouw grootste droom is een trio met twee meiden en die van haar is een geile beurt met twee mannen; je kon erop wachten! Vrouwen staan graag in het middelpunt van de aandacht en wanneer het aankomt op sexuele fantasieën werkt dat nog net even wat sterker. Twee mannen die zich compleet focussen op de vrouw en haar keer op keer laten klaarkomen, daar kunnen weinig fantasieën tegenop. Over haar: wanneer je lover zich onder handen wil laten nemen door twee mannen tegelijk, kan het zijn dat je haar in je eentje niet voldoende pleased!


Ze wil: sex met een andere vrouw

Sommige mensen zeggen dat elke vrouw op zijn minst een klein beetje bisexueel is. Wij geloven daar graag in, en uit dit onderzoek blijkt dus hetzelfde. Veel vrouwen, bisexueel of niet, heeft wel eens gefantaseerd over sex met een andere dame. Laat die droom echter varen dat het hier gaat om een trio: deze fantasie gaat over haar en een andere vrouw, zonder man dus! Over haar: deze fantasie zegt niet dat ze jou minder interessant vindt, maar wel dat ze sexuele spanning ondervindt bij het zien van sommige vrouwen. Dat kunnen wij als man best begrijpen toch?