Lees hier hoe je haar heftiger kan laten klaarkomen

Wetenschappers zijn continue bezig de vele mysteries van de mens te ontrafelen. Zo ook enkele wetenschappers van de University of Albany, die een groepje vrouwen in heteroseksuele relaties over hun partner, hun orgasme en de combinatie van die twee ondervroegen. Wat blijkt? Vrouwen komen sneller klaar van mannen met brede schouders! Dus of het nu een dame uit een sexclub in Rotterdam is, of een nieuwe Tinder-verovering: dit is waar je op moet letten!

“De intensiteit van het orgasme had vooral te maken met de knapheid van hun partner”

Mate van knapheid

‘De intensiteit van een orgasme werd gerelateerd aan hoe aangetrokken vrouwen zich voelden tot hun partner, hoe vaak per week het koppel seks had en ratings van seksuele bevrediging’, klinkt het in het onderzoek. Daarnaast zouden vrouwen veel vaker een orgasme krijgen wanneer hun partner rijk, zelfverzekerd en aantrekkelijk is. De intensiteit van het orgasme had vooral te maken met de knapheid van hun partner. Ook zouden vrouwen die hun partner grappig vinden meer seks hebben en vaker een orgasme bereiken.

Ook uit eerdere onderzoeken bleek dat vrouwen betere seks en orgasmes ervaren met gespierde en aantrekkelijke mannen. “Uit onderzoek blijkt dat vrouwen bij dominante, gespierde en knappe partners betere en meerdere orgasmes beleven. De mogelijke oorzaak: een aantrekkelijke, gespierde man is een belofte voor een nageslacht met goede genen. Net als een vrouw met grote borsten en ronde heupen er vruchtbaar uitziet voor de man”, is hierover te lezen.

“Spieren zijn voor mannen wat veren zijn voor de mannetjespauw”

Uit onderzoek van de universiteit van Californië, Los Angeles dat werd gepubliceerd in het tijdschrift ‘Personality and Social Psychology Bulletin’, blijkt hetzelfde: “Spieren zijn voor mannen wat veren zijn voor de mannetjespauw. Ze trekken vrouwen aan die op zoek zijn naar een viriele partner,” zegt David Frederick, auteur van het artikel. “Vrouwen zijn voorbestemd om gespierde mannen te prefereren.”

Te weinig onderzoek

De auteurs claimen een vernieuwend onderzoek gedaan te hebben. “Normaal wordt gefocust op wat mannen fysiek aantrekkelijk vinden in een vrouw, en welke karaktereigenschappen vrouwen aantrekkelijk vinden bij mannen. Wat vrouwen aantrekkelijk vinden, daar wordt véél minder onderzoek naar gedaan.”

Toch is een bonk spier aan je lijf geen garantie voor succes. “Gespierde mannen oefenen duidelijk een aantrekkingskracht uit op vrouwen. Maar deze vrouwen zijn er zich goed van bewust dat ze dat effect hebben op álle vrouwen, en dus vertrouwen ze deze mannen niet echt.” Opletten dat je niet té breed word, dus…