Volg deze tips om er comfortabel én stijlvol bij te lopen in deze hitte!

De mussen vallen al de hele week van het dak hier in ons normaal zo koude kikkerlandje. Sterker nog: gisteren was het in Nederland heter dan het ooit geweest is. De kans is groot dat je tijdens deze zomerse dagen het liefst de hele dag onder de airco of een ventilator ligt, maar waarschijnlijk zal je toch een keer de deur uit moeten. In dit artikel geven we 5 tips om er zelfs in deze bloedhitte comfortabel én stijlvol bij te lopen.

Begin bij de basis – comfortabel ondergoed

Je zal er misschien niet snel over nadenken, maar comfortabel en ademend ondergoed is de absolute basis wanneer je in deze warme temperaturen de deur uit gaat. Zelf zijn we hier op de redactie grote fan van het ondergoed van Yourbamboobasics.com, die je ongetwijfeld weleens voorbij hebt zien komen op tv met hun leuke reclames.

De boxershorts van Bamboo basics zijn extreem comfortabel, maar bovenal ademend. Het laatste wat je namelijk met deze hitte wilt is ondergoed waarvan je binnen 2 minuten begint te zweten. De gebruikte bamboe vezels nemen ook 70% meer vocht op dan katoen en zo blijven je bamboe boxershorts een heel stuk langer fris gedurende de dag. Een must-have!

Ga voor lichte, zomerse kleuren

Mocht je jezelf eindelijk zover hebben gekregen om dan toch echt het huis te verlaten, doe dat dan in lichte, zomerse kleuren. Donkere kleding absorbeert veel meer zon en hitte, wat er simpelweg voor zorgt dat je enorm snel begint te zweten. Trek je witte shirts, lichtblauwe shorts en misschien wel je unieke print overhemd de kast uit en je bent er bijna helemaal klaar voor.

Mocht je trouwens ook nog op zoek zijn naar zomerbestendige shirts – ook daar komt Bamboo om de hoek kijken. De zijdezachte shirts van dit merk zijn gemaakt van dezelfde fantastische stof als waar ook de boxershorts van zijn gemaakt. Dit voorkomt nare geurtjes en zorgt voor een fris gevoel de hele dag door. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat voel jij je met zo’n T-shirt comfortabel.