Maak kans op Who’s The Dude? én zijn te gekke pilotenbril van Charlie Temple!

Lekker veel winacties deze week op Guytalk.nl! Deze week maak je niet alleen kans op een tof Escape Room-pakket, maar hebben we nog wat leuks voor je in petto. In samenwerking met Identity Games mogen we namelijk een heel tof pakket weggeven rondom het komische partyspel Who’s The Dude?. Wat er precies in dat pakket zit? Lees snel verder!

Who’s The Dude?

Hij is onhandig, relaxed en jouw beste vriend in het hilarische partyspel Who’s The Dude? In dit gloednieuwe spel speel je hints met de 1,50 meter lange opblaasbare Dude. Beeld samen met hem zoveel mogelijk situaties uit binnen 45 seconden: een activiteit, sport, film of beroep. Je verdient punten door anderen te laten raden wat jij en je nieuwe beste vriend nadoen. Vergeet niet, de Dude verliest nooit!

Who’s The Dude? is het komische partyspel, waarin je de strijd aangaat met je familie en vrienden om zoveel mogelijk punten te verdienen met hulp van de Dude. Onder druk van de timer in de speciale Who’s The Dude? app zijn de grappige en soms bizarre opdrachten minder makkelijk dan ze in eerste instantie lijken. Elk goed geraden antwoord levert de speler die het juiste antwoord gaf een punt op, en jou en de Dude ook. Hoe beeld jij uit dat je de Dude een aanzoek doet, hem versiert in de bioscoop, dat je samen in een achtbaan zit, of onbeschaamd werkt? De Dude is overal voor in en beeldt net zo makkelijk een yogaleraar, vampier of gynaecoloog uit als Spiderman, Doornroosje of een masseur. Ben jij het beste duo met de Dude en scoor je de meeste punten? Who’s The Dude? is het spel waarin je het met elkaar doet!

Maverick bril van Charlie Temple

Naast het geweldige spel Who’s The Dude? mogen wij op Guytalk deze week ook twee toffe ‘Maverick’ zonnebrillen van Charlie Temple weg geven, dezelfde pilotenbril die The Dude in het spel ook op heeft.

Charlie Temple ken je van een bril voor 25 euro, daarmee zet het nieuwe merk de gevestigde brillenmarkt op z’n kop. Voor 25 euro leveren zij binnen één werkdag een hoogwaardige bril op sterkte. Het achterliggende idee achter de enfant terrible van de eyewear: een bril kopen moet snel, leuk en makkelijk zijn en de beste prijs en kwaliteit voor iedereen garanderen. Kwaliteit in materiaal, maar ook in design. Bestel nu jouw nieuwe bril op www.charlietemple.nl

Tof! Hoe doe ik mee?

In samenwerking met Identity Games mogen wij maar liefst twee van deze toffe pakketten weggeven! Winnaars ontvangen niet alleen het geweldige gezelschapsspel, maar ook de toffe ‘Maverick’ zonnebril van Charlie Temple! Meedoen is simpel: stuur een mail naar info@guytalk.nl en vermeld daarin jouw contact- en adresgegevens. De actie loopt tot 31 januari, waarna wij contact opnemen met de willekeurig gekozen winnaars. Veel succes!