3 bijzonder goede seksspeeltjes (die je misschien nog niet kende)

Je bent je er misschien niet van bewust, maar er zijn enorm veel seksspeeltjes. Duizenden. Tienduizenden. Misschien meer. En hoewel dat best opwindend klinkt, is de waarheid dat veel van dit speelgoed meer van hetzelfde is. Zo heb je alleen al honderden verschillende soorten vibrators en dildo’s, en ook een mannentoys worden steeds populairder – waardoor ook dat aanbod groeit. Maar gelukkig is dat niet alles. Er zijn namelijk ook flink wat toys die wél uniek zijn. En met uniek bedoel ik niet ‘griezelig’ of ‘oh mijn god, wat doet dit ding met mijn lichaam?’ Soms is uniek wél goed. Hier zijn drie seksspeeltjes die echt uniek en anders zijn – maar op een goede manier.

1. De Womanizer

Zoek je een verfijnd stuk erotisch materiaal, dan is de kans groot dat je bij het zien van de womanizer niet bepaald opgewonden raakt. Door de media wordt het veelal vergeleken met een oorthermometer, maar dat is in dit geval misschien wel gewoon onderdeel van haar charme. Of misschien niet. Hoe dan ook: veel mensen houden van deze unieke combinatie van zachte clitorale zuigkracht (ja, zuigkracht!) en vibratie. Het is een raar speeltje, maar als je op zoek bent naar iets anders – en orgasmisch – dan is de womanizer precies waar je voor je partner mee thuis kunt komen.

2. De Fleshlight Masturbator

Voordat je begint te roepen: ‘Die Fleshlight kennen we al!’, moet ik je even onderbreken. Want hoewel het waar is dat je waarschijnlijk al veel masturbators voorbij hebt zien komen, is de Fleshlight écht een uniek item. Waarom? Omdat ze de intieme delen van je favoriete pornosterren compleet na hebben gemaakt. Zo voelt het volgens de makers namelijk echt alsof je seks hebt met niemand minder dan Riley Reid, Alexis Texas of Jenna Haze. En willen we dat niet stiekem allemaal? Een fleshlight kopen is dus helemaal zo gek nog niet. Het SuperSkin materiaal zorgt ervoor dat de Fleshlight levensecht aanvoelt. Perfect voor die eenzame avonden…

2. De We-Vibe Sync

“Voordeliger dan relatietherapie”. Dat is de slogan waarmee deze koppelvibrator wordt gepresenteerd. Een verkooppraatje? Allesbehalve. Deze vibrator is speciaal ontworpen voor koppels om het seksleven naar een nieuw hoogtepunt te tillen. Het platte gedeelte wordt ingebracht in de vagina, terwijl het dikkere deel over de clitoris komt te liggen. Beide delen beschikken afzonderlijk over een krachtige vibrator voor zowel interne als externe stimulans. Perfect voor tijdens het liefdesspel, want we garanderen je dat de We-Vibe je héél wat bedplezier zal bezorgen. De We-Vibe Sync is overigens eenvoudig te besturen middels een afstandsbediening en reageert op muziek en aanraking via de speciale We-Connect app.