Op GuyTalk.nl worden dagelijks nieuwtjes, gadgets, luxury, lifestyle en entertainment items voor mannen geplaatst. Omdat onze doelgroep, mannen van 20-45 jaar, wellicht perfect bij uw product, merk of dienst past, hebben wij een aantal mogelijkheden gecreëerd waarmee u deze op onze website onder de aandacht kunt brengen. Wilt u liever direct contact opnemen via uw eigen mailprogramma? Stuur dan een mail naar info@guytalk.nl.

Productrecensies
De redacteuren van GuyTalk.nl hebben een grote passie als het aankomt op leuke goodies, gadgets, kleding en tech. Om die reden plaatsen wij regelmatig productrecensies in zeer uiteenlopende categorieën. Het is voor u mogelijk om uw product bij ons onder de aandacht te brengen door middel van een dergelijke recensie. Ons team test het recensie-exemplaar en plaatst vervolgens een review van ongeveer 500 woorden, afhankelijk van het soort product. Dit kan zowel met aangeleverd fotomateriaal als afbeeldingen die wij zelf maken.

Advertenties
Op GuyTalk.nl bieden wij enkele advertentiemogelijkheden aan, als u uw product of dienst langer en beter onder de aandacht wilt brengen dan met een review. Wij hebben diverse posities beschikbaar waar wij uw banner kunnen plaatsen. De advertenties dienen zelf aangeleverd te worden, maar het wil wel eens voorkomen dat u zelf niet in staat bent deze advertenties te ontwerpen en/of maken. In dat geval kunnen wij u uiteraard van dienst zijn.

Meer mogelijkheden…
Natuurlijk heeft u op GuyTalk.nl veel meer mogelijkheden om uw product, merk of dienst onder de aandacht te brengen. Wilt u hierover meer informatie ontvangen of heeft u vragen naar aanleiding van deze mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier, waarna wij u altijd binnen 24 uur beantwoorden.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Wat is de hoofdstad van Nederland?

Geef een reactie