7 hete gadgets die je móet hebben!

Op GuyTalk.nl hebben we een grote voorliefde voor coole gadgets. Hippe slimme armbanden, de nieuwste smartphones, drones en ga zo maar door. In onderstaand overzichtje vind je 7 van de heetste gadgets van dit moment die je absoluut in huis moet halen!

lvl

LVL Wearable Hydration Monitor

We weten allemaal dat goede hydratatie van groot belang is voor het goed functioneren van het lichaam. Toch is er geen een activity tracker die kan meten of we voldoende drinken, tot nu toe. De LVL Wearable Hydration Monitor gebruikt roodlicht-technologie die tien keer dieper de lichaam kan scannen dan groen licht, die normaal gesproken in fitnesstrackers wordt gebruikt. Het rode licht meet zowel de hydratatielevels in je lichaam als je hartslag op super accuraat niveau. Daarnaast meet het je activiteitsniveau, slaap en stemming. Oja: hij ziet er ook nog eens tof uit! De armband kost je 120 euro en is momenteel op Kickstarter te vinden.

drone

Prodrone Robot Arm Drone

Het ziet eruit alsof het zo uit een horrorfilm komt gekropen, maar de Prodrone Robot Arm Drone is enorm nuttig. Volgens het bedrijf achter de Prodrone kan deze drone – die beschikt over twee robotische armen – verschillende soorten opdrachten uitvoeren, waaronder het oppakken van objecten tot 10 kilogram, het snijden van draden of het aan- en uitzetten van schakelaars op plekken waar mensen niet kunnen of willen komen. De drone is geschikt om te werken in vrijwel alle weersomstandigheden en beperkt zich alleen door de vliegkunsten van de bestuurder. Het prijskaartje is nog niet bekend. Checken hoe de drone eruit ziet? Klik dan hier.

samsung

Samsung Gear S3 Smartwatch

De meeste smartwatches zien er cool uit, maar niet iedereen wil altijd met een ‘gadget’ om zijn pols lopen, zeker niet als je op je werk in een pak rondloopt. De Samsung Gear S3 Smartwatches zijn dan ook meer horloge dan gadget, maar dan wel met alle technische voordelen. De wearables draaien op Android Wear worden geleverd in verschillende stijlen, de Frontier en Classic-modellen die over functies beschikken als Bluetooth, Wi-Fi, NFC, waterdichtheid, sensoren, een hoogwaardig AMOLED display en nog veel meer. De Frontier editie is speciaal bedoeld voor ruige gebieden en beschikt tevens over 4G-connectiviteit, waardoor je je telefoon gewoon thuis kunt laten.

iphone-7-specs

Apple iPhone 7

In een lijst met must-have gadgets kan natuurlijk de nieuwe iPhone niet ontbreken. De Apple iPhone 7 is het nieuwe paradepaartje van Apple en is op veel vlakken flink verbeterd. De iPhone 7, die in twee modellen verschijnt (de ‘normale’ 7 en de 7 Plus) ziet er wat betreft uiterlijk hetzelfde uit als zijn voorganger, wellicht onder het mom ‘don’t change what isn’t broken’? Wat er wel veranderd is? Genoeg! De iPhone 7 is waterbestendig, heeft een nieuwe thuisknop en beschikt over een veel betere 12-megapixel camera met optische beeldstabilisatie, True Tone Flash met 4 leds en een 25 procent helderder scherm. Daarnaast is hij twee keer zo snel als de iPhone 6, gaan de speakers twee keer zo hard en is er ondersteuning voor de nieuwe AirPods. Meer te weten komen over de iPhone 7? Check hier de iPhone 7 specs!

glance

Glance Clock

Je hebt smartphones, smart horloges, smart armbanden en sinds enkele maanden heb je ook een smart klok in je huis hangen. De Glance Clock is een klok met aluminium frame met een prachtige interface waarop alle informatie over je apps, kalenders en andere apparaten wordt weergegeven. Het is mogelijk geluidsnotificaties te krijgen over het weer, vergaderingen of wanneer je gebeld wordt of een berichtje krijgt, zonder dat je continue op je telefoon moet kijken. Wat precies de toegevoegde waarde van laatstgenoemde is als ook je telefoon gewoon notificaties kan geven, is niet helemaal duidelijk. Toch een leuke toevoeging voor je smart house! Hij kost je €99,-

hp

HP Pavilion Wave Desktop PC

Veel desktop PC’s worden ergens onder een bureau geschoven, simpelweg omdat de lelijke kasten nou niet bepaald een mooi uitzicht schenken. Dat geldt niet voor de nieuwe HP Pavilion Wave Desktop PC, die naast dat hij een stuk kleiner is dan een traditionele kast, er ook nog eens een stuk mooier uit ziet. Het driehoekige apparaat heeft aan de ene zijde de processor en videokaart, een SSD de zijde ernaast en de harde schijf aan de derde kant. In het midden zit een custom-made 360-graden audiosysteem van B&O Play om prachtig geluid weer te geven. Het enige wat we ons afvragen is waar je het apparaat dan nou neer moet zetten voor de beste geluidsweergave. Achter je monitor, wellicht? De desktop kost je bijna 600 euro.

lenovo

Lenovo Yoga Book

Hij draait op Android, heeft een 10,1-inch touchscreen en een software keyboard. Toch is de Lenovo Yoga Book niet bepaald een tablet. Het apparaat is meer een hybride computing-apparaat, waarvan de scharnieren gemakkelijk de vormen van de Yoga Book transformeren. In de tablet-modus werkt de Lenovo zoals je zou verwachten, maar eenmaal ontvouwen is het mogelijk hem als tv te gebruiken. Vervolgens is er de laptop-modus, waarbij direct een Halo haptisch toetsenbord verschijnt. De Intel Atom-processor zorgt voor de power in dit beestje en het aluminium frame met grijze of gouden afwerking geven het apparaatje een chique look. De Yoga Book kost je 500 dollar en is hier te koop.