Aan deze producten spendeerde Johnny Depp zijn miljoenen!

Johnny Depp zit in zwaar weer. De 53-jarige acteur leefde lange tijd ver boven zijn stand en gaf veel te veel geld uit. Voormalig managers reageerden dan ook niet geschokt op de enorme schadevergoeding die hun beroemde cliënt onlangs eiste naar aanleiding van ‘gederfde inkomsten’. De Amerikaanse filmster Johnny Depp klaagde zijn voormalige managers aan wegens het verkwisten van miljoenen tijdens de vruchtbaarste jaren van zijn acteurscarrière. We nemen een klein kijkje in zijn exorbitante uitgavenpatroon… tellen jullie even mee?

“De acteur eiste meer dan 25 miljoen dollar schadevergoeding van de mensen die zijn zaken zeventien jaar lang behartigden”

Dit spendeerde Johnny Depp zoal:

  • Een kasteel in Frankrijk, privé-eilanden in de Bahamas, meerdere villa’s in Hollywood, een paar penthouses in Los Angeles en een paardenfokkerij in Kentucky: Depp spendeerde in de afgelopen jaren bijna 70 miljoen euro aan veertien huizen.
  • – 16,6 miljoen euro voor de aanschaf en renovatie van een 45 meter lang jacht en miljoenen voor de aankoop en het onderhoud van 45 luxe auto’s.
  • Tientallen miljoenen aan een uitgebreide en extreem waardevolle kunstcollectie, waaronder werk van Andy Warhol en Gustav Klimt.
  • Nog eens miljoenen aan collectorsitems van iconen als Marilyn Monroe en Marlon Brando. De collectie is zo uitgebreid, dat er een pand van twaalf verdiepingen hoog voor nodig is op alles op te slaan.
  • 278.000 euro per maand (!) aan exclusieve wijnen.
  • 185.000 euro per maand aan privéjets.
  • 139.000 euro per maand voor 24 uur per dag, zeven dag per week persoonlijke beveiliging.

De acteur eiste meer dan 25 miljoen dollar schadevergoeding van de mensen die zijn zaken zeventien jaar lang behartigden in The Management Group. Zijn managers sloegen echter terug: “TMG heeft alles gedaan in de afgelopen zeventien jaar om Depp tegen zichzelf te beschermen en om hem financieel solvabel te houden. Maar uiteindelijk had TMG niet de macht om de uitgaven van Depp of tal van zijn slechte gewoonten te controleren of hem te dwingen om wijzere financiële beslissingen te nemen (…) Jarenlang hebben we Depp en zijn persoonlijke advocaat herhaaldelijk geïnformeerd en aangespoord om minder uit te geven. Hij leefde ver boven zijn stand.”