Al klaar voor de zon? Win een compleet BBQ-pakket!

Als we de weerberichten mogen geloven, kunnen we het aankomend weekend genieten van een paar prachtige zonnige dagen. 27, 28, 29 of misschien zelfs 30 graden wordt het in ons normaal zo koude kikkerlandje, en dat moet natuurlijk gevierd worden. Zondag 8 juni is het namelijk Nationale BBQ-dag: de perfecte dag om je steaks, speklappen en worsten op de BBQ te werpen en met je beste maten te gaan pilsen (wellicht met de Earth Cooler in je tuin?).

Met het oog op de zomerse temperaturen én de aankomende voetbalwedstrijd tussen Nederland en Spanje voor het WK in Brazilië, mogen wij op GuyTalk namens VakantieVeilingen.nl een compleet BBQ-pakket weggeven! Van het vlees tot de servetten, alles wordt op 13 juni bij de winnaar thuisbezorgd om direct van het vers gebraden vlees te genieten terwijl onze spits Robin van Persie de 3-0 achter Cassilas knalt. Klinkt je als muziek in de oren? Dat dachten we al!

Hoe doe ik mee?
Wil je kans maken op het uitgebreide BBQ-pakket dat we namens VakantieVeilingen.nl weg mogen geven? Geef dan antwoord op onderstaande vraag:

Welke voetballer knalde het Nederlands elftal in 1998 naar de halve finale van het Wereldkampioenschap in Frankrijk?

Stuur het juiste antwoord naar actie@guytalk.nl met als onderwerp ‘Winactie BBQ-pakket’ en wie weet staat het pakket de 13e bij jou in je tuin. Vergeet niet je gegevens mee te sturen zodat we je kunnen bereiken wanneer je gewonnen hebt. Good luck!

Geef een reactie