Binnen no-time je auto verkopen doe je met deze vette persoonlijke autoreclames!

Wil je van je auto af? Dan is het plaatsen van een pakkende advertentie een absolute must. Het is namelijk niet zo makkelijk om op te vallen tussen de vele duizenden advertenties die elke dag op internet geplaatst worden. Daar is nu wat op verzonnen. Verzekeraar Centraal Beheer komt namelijk met ontzettend vette gepersonaliseerde autoreclames die ervoor moeten zorgen dat je bolide binnen no-time verkocht is.

Val op met je auto-advertentie!

Per maand worden er ongeveer 60.000 auto’s onderling door consumenten verkocht. Door het enorme aanbod wordt opvallen tussen alle andere autoadvertenties steeds moeilijker. Daarom biedt Centraal Beheer consumenten nu de mogelijkheid een op maat gemaakte reclame op te nemen om zo hun auto sneller te verkopen. Ellen van der Horst, campagnemanager bij Centraal Beheer: “Met een persoonlijke reclame gaan we consumenten ondersteunen in de verkoop van hun auto. We willen laten zien dat we altijd een stapje verder gaan voor onze klanten en niet voor niets eind april 2018 zijn uitgeroepen tot de klantvriendelijkste verzekeraar van Nederland”.

Je kan nu dus via Centraal Beheer je eigen auto-reclame maken en hierbij kiezen uit verschillende thema’s als luxe, Hollywood en natuur. Van der Horst: “Je kunt het zien als een wasstraat waar je inrijdt en weer uit rijdt met een kant en klare persoonlijke reclame.” Door gebruik te maken van verschillende beamers, camera’s en een voice-over kan de consument zijn eigen autoreclame zo flitsend mogelijk maken. Het maken van het reclamefilmpje neemt niet meer dan een minuut in beslag. Het filmpje kan vervolgens door de consument gedeeld worden via social media of een autoverkoopsite.

De persoonlijke reclames moeten er voor zorgen dat je je auto véél sneller verkoopt. Van der Horst: “Op deze vernieuwende manier helpen we de klant om extra op te vallen tussen alle andere autoadvertenties.”

Lijkt het jou ook wel wat om je auto te verkopen met zo’n coole persoonlijke commercial? Meld je dan tot en met 10 juni hier aan voor een professionele autoreclame!