Custom hoezen voor je smartphone of tablet

Loop een willekeurige elektronicawinkel in voor een smartphone of tablet, en je ziet al snel dat deze apparaten vaak enkele honderden euro’s kosten. Om je gadgets in een zo goed mogelijke staat te houden, is het dan ook geen slecht idee er een hoesje voor aan te schaffen. Een kleine investering die de levensduur van je apparaten flink kan vergroten! Ben je net als ik enorm eigenwijs, dan is de kans alleen groot dat je dit nog lang niet gedaan hebt. Zelf ben ik nu, na bijna 2 jaar in het bezit te zijn van een iPad Mini, dan eindelijk óók in het bezit van een hoes. En wat voor één!

Het hoesje voor mijn iPad heb ik laten maken bij Caseable, een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoesjes voor vrijwel elk type smartphone en tablet. De webshop van Caseable zelf staat vol met leuke en creatieve hoesjes van diverse artiesten en in vele verschillende categorieën, maar het is natuurlijk nog veel leuker een eigen custom-made hoes te ontwerpen. En dat is dan ook precies wat we op de redactie van GuyTalk hebben gedaan. Uiteraard compleet in GuyTalk-stijl!

voorkant

Enkele dagen na het ontwerpen van mijn hoes – wat overigens enorm makkelijk te doen is via de handige tool binnen de webshop – kreeg ik hem binnen. Het is altijd maar de vraag hoe een eigen ontwerp eruit komt te zien, maar daar kan ik heel kort over zijn: het logo van GuyTalk.nl staat er rétescherp op. De hoes is daarnaast een stuk steviger dan ik aanvankelijk had gedacht en is ook voorzien van een klein magneetje aan de rand, zodat het beeld van de iPad uit gaat als de hoes dicht zit, en automatisch weer aan gaat als de hoes wordt opengeslagen – hetzelfde systeem wat dus verwerkt zit in officiële iPad hoezen en beschermers.

Door middel van enkele stevige elastieken aan alle hoekzijden van de binnenkant van de hoes, kan de iPad stevig vast worden geklemd. Hoe we het ding vervolgens ook heen en weer schudden: de iPad zit er muurvast in en kan geen kant op. We hebben het niet geprobeerd, maar we kunnen je bijna garanderen dat het apparaat een flinke klap met de hoes eromheen wel kan weerstaan.

Kortom: we zijn er enorm blij mee! Wil je zelf ook een hoes ontwerpen voor je smartphone of tablet? Het exemplaar dat wij hebben laten maken kost je ongeveer 45 euro. Snel even checken!

achterkant

Geef een reactie