Altijd al gedroomd van een vliegende auto? Deze dikke SkyRunner Flying ATV brengt je een beetje dichterbij die droom. Deze 4×4 voertuig is zowel een krachtpatser óp terrein, als zónder terrein. De buggy zweeft door de lucht dankzij ingebouwde luchtvaarttechnologie, bedoeld voor mensen die een ultieme ervaring zoeken.

Wanneer de SkyRunner in auto modus staat, crosst hij overal vrijwel elk soort terrein denkbaar met een vermogen van een traditionele 1.6-liter benzinemotor. Dankzij het lage gewicht betekent dat hij van 0 naar 100 kan knallen in slechts 4.3 seconden! De topsnelheid bedraagt 185 kilometer per uur. Not bad.

Eenmaal in de flight-mode, gebruikt de SkyRunner een geavanceerde paraglider vleugel voor extreme stabiliteit in de lucht. De vleugel absorbeert turbulentie en zorgt voor een veilige en comfortabele vlucht. De EcoBoost motor zorgt er op zijn beurt voor dat je zonder problemen van de grond komt. Hij kost je wel wat: Voor 119.000 dollar staat hij in je garage (als hij niet 24/7 in gebruik is!).