De GuyTalk kerstgids!

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover: kerst. Bij Guytalk zijn we de lulligste niet, dus hebben we een kleine kerstgids om de komende dagen goed door te komen.kerstgids

OUTFIT

Met kerst is het zien en gezien worden. En ja, natuurlijk kan je dat mooie zwarte colbertje – welke je elk jaar aantrekt – afstoffen en weer aandoen, maar dat is zooo 2013. Dit jaar mag het over-the-top. Je trekt pas echt bekijks met een outfit van Opposuits: een Nederlands bedrijf dat belachelijk rare pakken maakt. Bijvoorbeeld met kerstbomen of sneeuwpoppen erop. Bizar? Zeker. Het lijkt alsof je zo uit de carnavalwinkel komt lopen, maar daar hoef je je allesbehalve voor te schamen. Hoe maffer, hoe beter dit jaar. Over de kwaliteit zijn ze duidelijk, de mannen verzekeren ons: “De goed te onderhouden kwaliteit van onze pakken zorgt ervoor dat jouw OppoSuit keer op keer gedragen kan worden en dat dit dus absoluut geen wegwerpartikel is.” Nog eentje aanschaffen? Dan moet je snel zijn. Want de grote tv-zenders in de VS hebben de boys van Opposuits al omarmd. Voor je het weet is het uitverkocht.

http://www.opposuits.nlbubbels

ALCOHOL!

Een wijntje biertje bij het kerstdiner doet het altijd goed. Maar ga voor sjiek en neem een fles Louis Rogederer Cristal mee. Een fles champagne die in ‘uitzonderlijk goede oogstjaren wordt vervaardigd van druiven die enkel afkomstig zijn van eigen grand cru wijngaarden’. Klinkt duur, en dat is het ook. Bij de lokale slijterij betaal je zo’n 235 euro voor een fles, maar dan heb je wat! Feitje: vroeger werd deze champagne speciaal gemaakt voor het Russische Tsarenhof. Mocht je in de winkel staan, haal dan een fles uit ’96,’97 of 2002. Ligt het net effe boven je budget? Gelukkig zijn er nog genoeg andere bubbels die je kan halen.

www.gall.nl/shop/bubbelsparty

WAAR IS DAT FEESTJE?

Tweede Kerstdag valt dit jaar op een vrijdag, dus dat betekent dat je nog een heel weekend hebt om uit te brakken. Dit jaar zijn er meer feestjes dan normaal om je Kerst goed af te sluiten. Bijvoorbeeld in de Winkel van Sinkel tijdens het Het Dikke Kerstfeest of Trouw’s Last Christmas in Amsterdam. Maar goed, wie er voor kiest met een kater de kerstdagen in te gaan, ook diegene heeft geluk. Op de 24ste lijkt overal wel een feestje te zijn. Gooi je bijvoorbeeld vol tijdens back2school in de Maassilo op kerstavond. Voor een goed overzicht check:

http://partyflock.nl/party/christmaschristmas-gtav

GTA5 KERSTCADEAU

Mocht je een enorme hekel hebben aan alle familie rompslomp met kerst, dan kan je natuurlijk altijd achter je PS4/Xbox One kruipen om verder te gaan met GTA5. De mannen achter de game hebben namelijk een leuk kerstcadeautjes, zodat je ook online er een feestje van kan maken. Met een nieuwe update krijg je tal van nieuwe content. Zo heb je een kerstboom (met cadeau’s) in je appartement en zijn er nieuwe accessoires/ kleding/ bolides/ wapens beschikbaar. Ook zal het de komende tijd af en toe sneeuwen in Los Santos, en wie schieten maar niets vindt, kan dan lekker met sneeuwballen naar elkaar gooien. Mieters toch?!

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52367/the-gta-online-festive-surprise