De nieuwe Samsung QLED TV verdwijnt letterlijk in je muur

Ooit was het hebben van een tv nog uniek. Maar naarmate de tijd vorderde, werd technologie goedkoper en veranderde er iets. Opeens had iedereen redelijk grote tv’s. Sterker nog, je kunt nu 60″ tv’s kopen voor minder dan 1.000 euro. Schermen van 40 inch worden praktisch weggegeven.

Dus hoewel grootte geen reden meer tot opscheppen meer is, heeft het wel voor een hele nieuwe reeks televisies gezorgd. Het hebben van een 70-inch tv is leuk en zo, maar als je er niet naar kijkt, is het in feite een zeventig inch zwarte oogpijn-machine aan de muur. Maar wat is daar aan te doen? Samsung lijkt een oplossing te hebben ontdekt. Maak kennis met hun nieuwe QLED-tv’s, compleet met “Ambient Mode”. Deze korte video legt het vrij goed uit.

Jazeker, met één druk op de knop verdwijnt je tv grotendeels in je muur. Het doet dit op een aantal manieren. Je kan kiezen uit verschillende vooraf ingestelde kleuren en patronen, afhankelijk van je decor. Of je zelfs een foto van je muur maken. Het zal zijn best doen om het perfect aan te passen, en dankzij het vrijwel randloze ontwerp is de tv vervolgens echt ‘weg’.

Als je je niet schaamt voor je grote tv, kun je er ook voor kiezen om het te gebruiken als een informatiehub, foto’s weer te geven of zelfs wat muziek voor ambiance te spelen. De nieuwe QLED-tv’s van Samsung beginnen bij ongeveer 1.200 euro voor de 55 inch.