De populairste youngtimers die een leuke investering zijn

Een leuke auto om te rijden die ook nog in waarde toeneemt is natuurlijk een win-win situatie. Wij hebben op basis van het zoekgedrag op GasPedaal.nl een selectie gemaakt van de 5 populairste leuke youngtimers die in de toekomst in prijs zullen stijgen .

BMW-Z3 M

Een bommetje met achterwielaandrijving. De BMW Z3 is het bekendst van de (normale) cabrio versie, echter is er ook nog een M-versie van die maar liefst 321PK heeft. Beschikbaar in een coupé en cabrio versie. Een auto die lekker met zich laat spelen, zeker omdat die geen tractioncontrol heeft. Gummen maar!

Mazda MX5-MK1

Een superlight speedster die zich uitstekend laat sturen. Inmiddels is de 4de generatie van dit kleine sportautootje al op de markt. De eerste generatie is over het algemeen een betrouwbare auto die lang meegaat. Met inklapbare koplampen en het ondeugende karakter blijft deze auto een genot om te zien rijden.

Aston Martin DB7 Vantage V12

Oude Aston Martins stijgen flink in waarde, denk aan de Bond-Cars. Dit Engelse merk is wel onderhoudsgevoelig en daarom niet altijd een veilige investering. De verwachting is wel dat ook de modernere Aston Martins langzaam in waarde zullen stijgen. De DB7 V12 is een stijlvolle auto waar momenteel best wat vraag naar is.

Aston_Martin_DB7_V12_Vantage_-_Flickr_-_The_Car_Spy_(2)

Mercedes 500 E

Van 1990 tot 1994 maakte Mercedes in samenwerking met Porsche deze dikke wagen. Met een V8 en 320 pk is de auto ook vandaag de dag nog snel te noemen. Een bijzonder karakteristieke bak om te zien.

Audi S8 (1996)

Deze dikke 4WD aangedreven wagen is niet alleen snel ook nog erg praktisch. Een hele dikke Audi voor een relatief laag aanschafbedrag. Echter kan het onderhoud van deze bolide flink duur uitvallen. Maar als je snel en comfortabel van A naar B moet is dit een hele leuke youngtimer.