Dit gebeurde er met de geheime sekstapes van Hugh Hefner

Hugh Hefner gooide een kist vol met zijn privé sekstapes de zee in voordat hij stierf. Dit hebben insiders onthuld. De Playboy-oprichter gooide zijn verzameling sekstapes in de Stille Oceaan – hij was bang dat zijn beroemdste en geheime veroveringen zouden worden blootgelegd, zo vertelden bronnen tegen The Sun.

Verborgen sekstapes

De meest persoonlijke bezittingen van de Playboy-oprichter zijn eind vorig jaar geveild. Maar terwijl zijn kenmerkende pijp, kamerjassen en andere items op het moment van schrijven worden getoond aan het publiek voordat ze onder de hamer gaan, zorgde Hefner ervoor dat zijn sexy geheimen nooit zouden worden gevonden. De ultieme seksbaas, die vorig jaar op 91-jarige leeftijd overleed, verzamelde zijn hele verzameling verborgen tapes, X-rated foto’s en zelfs intieme notities van supersterren. Hij gooide ze vervolgens allemaal in een speciaal gemaakte kist met cement en liet zijn assistenten ze in de zee dumpen.

“De oprichter van Playboy was doodsbang dat iemand zijn verzameling geheime banden, foto’s en persoonlijke notities zou stelen, waardoor het op zee werd begraven”, vertelden insiders tegen Sun Online”

Hefners beveiliging chef bij de Playboy Mansion Joe Piastro – die stierf in 2011 – wordt verondersteld de begrafenis te hebben overzien. “Hugh was doodsbang dat de wereld alles over zijn verleden te weten zou komen”, onthulde een bron. “Hij had een schat aan herinneringen aan zijn leven bijgehouden met al die mooie vrouwen die dateerden uit de jaren vijftig tot het midden van de jaren negentig.

Beroemde filmsterren

“Hij deelde slechts enkele verhalen met zijn assistenten, maar hield zijn persoonlijke spullen van zijn tijd met veel beroemde schoonheden geheim. Er was een partij banden, geschoten op 8 mm en cinefilm, die werden gefilmd tijdens een aantal van de orgieën die hij genoot in de jaren ’70. Er waren ook enkele beroemde mannelijke filmsterren in die video’s en als dat uitkwam, zou het een enorm schandaal zijn geweest. Hef had ook duizenden foto’s gemaakt tijdens fotoshoots die hij had met meisjes door de jaren heen.”

“Marilyn was zeker aanwezig, evenals vele supersterren die de pagina’s van zijn tijdschrift sierden. Sommige vrouwen waren in relaties en anderen haalden zelfs nooit het tijdschrift, maar waren gewoon met hem aan het feesten. Hij had honderden andere foto’s van vrouwen die niet beroemd waren, maar daar had hij wel one-night-stands mee of korte relaties. Er waren ook audiobanden.

Verdwenen video’s

“In de jaren negentig maakte hij zich zorgen over het feit dat deze persoonlijke spullen werden gestolen en verkocht over de hele wereld … het vulde hem met angst. Wat hem in feite verontrustte, was toen Pamela haar tape met Brett Michaels liet uitlekken en vervolgens die met Tommy Lee. Hij raakte zo overstuur en paranoïde dat hij besloot dat het het beste was om ze te laten verdwijnen. Hij vertrouwde mensen niet om ze te verbranden voor het geval ze gestolen zouden worden, dus daagde hij Joe uit om ze in de oceaan kwijt te raken.”