Dit is wat The Rock verdiende om de nummer 1 van de Forbes 2018 te worden!

Dwayne Johnson was misschien wel de hardst werkende man van Hollywood in 2017. Met kaskrakers als Jumanji: Welcome to the Jungle , Baywatch, The Fate of the Furious, zijn hit-tv-serie Ballers en een rij Blockbusters die tot 2020 in de planning staat, is het geen verrassing dat The Rock op de Forbes 2018 Celebrity 100-lijst lijst is beland.

Maar omdat The Rock, The Rock is, behaalde hij niet enkel de lijst. Nee, hij staat zelfs helemaal bovenaan. Althans, als we de categorie acteurs en actrices bekijken. Johnson verdiende in 2017 106 miljoen euro, de grootste acteergerelateerde verdiensten ooit opgenomen in de 20-jarige geschiedenis van Forbes Celebrity 100. Dat gigantische cijfer is bijna twee keer de 53 miljoen die Johnson in 2016 binnenharkte.

Johnson erkende op Instagram zijn prestatie en sprak zijn dank uit voor de gelegenheid om de wereld te vermaken met zijn inspanningen.

De filosofie van The Rock komt duidelijk naar voren in zijn werk en de wereld kan niet genoeg krijgen van zijn action-packed films. Wij in ieder geval niet! Met de hype rond aankomende films als Jungle Cruise, Hobbs en Shaw, Jumanji 2 en Red Notice lijkt het erop dat ~dat ook niet snel zal veranderen. Go Rock!