Feestje? Met de Knockout raak je écht de weg kwijt…

Af en toe een flesje bier rustig wegtikken is lekker, maar in het weekend mag het allemaal net even wat sneller en heftiger. Een energiekruid erin en gáán! Want tenzij je lever flink gestraft wordt tijdens een feestje op vrijdag- of zaterdagavond, kan je eigenlijk niet spreken van een geslaagde party. Dit tooltje, die toepasselijk de naam Knockout heeft gekregen, zorgt ervoor dat je maar beter een taxi kan bellen, want rijdend of fietsend naar huis zit er na het gebruik ervan niet meer in.

De Knockout is eigenlijk een simpele buis met een mondstuk eraan vast. Je steekt de buis in je flesje bier, zorgt ervoor dat hij goed vastzit en draait het flesje om. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is te zuigen en binnen no-time wordt al het bier uit het flesje in één keer je mond in gezogen. Door het kleine buisje aan de andere zijde van het mondstuk kan er lucht het flesje in, waardoor de inhoud van het flesje met een bloedvaart naar beneden komt.

En het mooie? Da’s niet eens alles wat hij kan. Zodra je je biertje opgedronken hebt, is de Knockout ook bruikbaar als een volledig functionerende bong. Je vult je flesje met wat water, stopt wat kruiden op het pijpje en steekt hem aan. Je leest het al: na een avondje spelen met deze bierbong ga je helemaal nérgens meer heen. Het ding kost je 30 dollar.

Meer zien? www.knockyourselfout.ca