12 must see movies in Q4 2014

De zomermovies zijn voorbij en het wordt dus weer tijd om uit te kijken naar de blockbusters van het laatste kwartaal van 2014. Hieronder een klein overzicht van wat ons de komende maanden te wachten staat.

St. Vincent

In St. Vincent speelt Bill Burray een dronkenlap met een hart van goud. De arme sloeber maakt na flink wat ellende kennis met zijn nieuwe 12-jarige buurjongen, waar hij de tijd van zijn leven mee beleeft. De trailer is in ieder geval veelbelovend genoeg voor een ritje richting de bios!


Birdman

Een acteur met een glorieus verleden als de iconische superheld Birdman moet zijn ego zien te overwinnen terwijl hij zich klaarmaakt voor een nieuwe Broadway show. Naast Michael Keaton zijn ook Emma Stone, Zach Galifianakis en Edward Norton van de partij.


Fury

Nee, dit is geen Inglorious Bastards deel twee. Fury vertelt het verhaal van een WWII-unit die sterk in de minderheid verkeert en moet zien te overleven. Een bekend plot, maar wat is Pitt toch ongelooflijk cool als nazihunter.


The Hobbit: Battle Of The Five Armies

Een no-brainer als je de vorige Hobbits hebt gezien. Bilbo en zijn dwergengezelschap schitteren in het epische slot van de Hobbit movies.


Nightcrawler

De titel klinkt misschien als een superheldenmovie, maar dat is ‘t zeker niet. Jake Gyllenhaal speelt een onafhankelijke misdaadjournalist in Los Angeles die langzaam verstrikt raakt in de onderwereld.


Interstellar

We noemen twee namen en dat moet eigenlijk al genoeg zijn: Christopher Nolan en Matthew McConaughey. De twee werkten samen aan Insterstellar, een film over een groep ontdekkingsreizigers die een allesbepalende wormhole vinden.


The Theory Of Everything

Hier bij GuyTalk genieten we van alles wat Stephen Hawking betreft, dus ook deze film staat hoog op onze watch-list. Een briljante film over het leven van een van de meest indrukwekkende personen op aarde.


Dumb And Dumber To

Naast al die serieuze films willen we ook wat te lachen hebben. Of dat gaat lukken in het vervolg van de hilarische Dumb And Dumber, moeten we nog zien. Ach, we gunnen Harry en Lloyd wel een rit naar de cinema.


Horrible Bosses 2

Horrible Bosses part one konden we best van genieten. In november verschijnt deeltje twee, waarin Nick, Kurt en Dale een nieuwe manier hebben gevonden om geld te verdienen: ‘kidnaping’.


Escobar: Paradise Lost

Een jonge surfer ontmoet in Colombia de vrouw van zijn dromen. En dan ontmoet hij haar oom… Pablo Escobar. De bekende drug lord is levensgevaarlijk en verdient een goede film. We hopen dat Benicio Del Toro zijn rol prima vertolkt.


The Interview

Twee celebrity journalisten die samen de show Skylark Tonight maken, worden door de CIA benaderd voor een unieke missie: Kim Jong-un vermoorden. Klaren Seth Rogan en James Franco de klus?


American Sniper

Bradley Cooper heeft de laatste jaren flink wat kudo’s gescoord. In deze door Clint Eastwoord geregisseerde thriller speelt Cooper ‘s werelds dodelijkste sniper van de Verenigde Staten. Veel weten we nog niet, maar de trailer ziet er veelbelovend uit.