Hip én stoer: deze houten wereldkaart moet je hebben!

Niets is momenteel zo populair voor je interieur als houten woonaccessoires. Hout is namelijk een geweldige toevoeging op de industriële woontrend en ruige producten zoals steigerhouten tafels, wandborden en klokken maken steeds meer onderdeel uit van de inrichting van tal van huishoudens. En da’s een goed teken, vinden we hier. Hout is namelijk simpelweg stoer en zorgt voor een prachtige toevoeging in vrijwel iedere woning.

Houten wereldkaart

Een van die producten die geweldig zou staan in bijna alle interieurstijlen, is een houten wereldkaart. Een product die wij hebben mogen uitproberen, is de houten wereldkaart van Woodprint.nl. De prachtige eyecatchers kunnen op de website besteld worden in verschillende vormen en stijlen, zoals een moderne variant in meerdere kleuren, een klassieke wereldkaart, de ‘style’-variant en de zwarte versie. Wij hebben van Woodprint de laatstgenoemde versie mogen ontvangen en we zijn er enorm blij mee!

De wereldkaart is gemaakt van meerdere planken hout met daarop de wereldkaart afgedrukt in het zwart en hij is verkrijgbaar in verschillende maten, nl: 105x60cm, 124x70cm en 140x80cm. Misschien het beste van allemaal is nog wel de prijs van deze wereldkaart: vergelijkbare houten kaarten kosten je in veel winkels al enkele honderden euro’s, terwijl deze al verkrijgbaar is vanaf €99,50.

“The shortest way to yourself is around the world”

Erg leuk is de toevoeging van 100 vlaggetjes of pins, zodat je op de wereldkaart alle belangrijke of bezochte plekken uit je leven kan markeren. Deze vlaggetjes of pins worden standaard meegeleverd bij de aanschaf van het product, maar tijdens het bestellen kan ook worden gekozen voor de toevoeging van extra pins of vlaggetjes. Omdat wij kozen voor een industriële look, vonden wij de koperkleurige pins erg mooi staan bij het hout.

woodprint-2

Gemakkelijke bevestiging

Dan het ophangen: de Woodprint wereldkaart is enorm gemakkelijk op te hangen. Het maakt gebruik van een ophangsysteem dat bestaat uit een staalkabel met twee plaatjes die je vast dient te schroeven. Op deze manier is de kaart gemakkelijk onzichtbaar over twee schroeven te hangen, maar kan hij ook aan een plafondhaakje worden bevestigd. Binnen een kwartiertje was ik ermee klaar en hing hij prachtig in onze keuken.

Kortom: de wereldkaart is wat mij betreft de beste aanvulling op ons interieur van de afgelopen tijd. Heb je kids? Dan is hij ook nog eens erg educatief. Zorg je er dan wel voor dat je zelf ook weet te vertellen waar Brazilië ligt, paps?

Meer informatie vind je op: https://www.woodprint.nl/wereldkaart-op-hout/wereldkaart-style-print-92.html