Kerstcadeau nodig? Met deze tips koop je een geweldig setje lingerie voor je lover!

De kerstdagen staan weer voor de deur, en dat betekent dat je als man zijnde eens flink moet uitpakken om je lover in de watten te leggen. Je hebt nog iets minder dan twee weken de tijd om een mooi cadeau uit te zoeken, en wat is er nou beter dan een prachtig lingerie setje? Als het aankomt op het kopen van lingerie voor hun wederhelft, slaan veel mannen de plank echter finaal mis. Toegegeven, het kiezen van de perfecte lingerie die niet alleen jij sexy vindt, maar ook je lover, kan nog best een opgave zijn. En dan moet hij ook nog eens goed zitten en de perfecte maat zijn…

Reden voor hoofdpijn dus, maar toch kan een mooi lingerie setje een geweldig kerstcadeautje zijn waar niet alleen je lover helemaal wild van wordt, maar waar wij als mannen zelf ook nog wat aan hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sexy babydoll, een prachtige kerst slipdress of een bh-setje met jarretels? Met de tips van Hunkemoller en Guytalk word je binnen no-time een lingerie-pro!

1. Bekijk (stiekem) haar ondergoed om de juiste maat te vinden…

Niemand minder dan supermodel Irina Shayk geeft in een handige guide de tip allereerst eens stiekem door haar kast te snoepen om de juiste maat te vinden. “Loop niet zomaar een winkel binnen en roep ‘Ze heeft grotere borsten dan haar, maar kleinere borsten dan jij…’. Daar kom je niet alleen niet erg ver mee, het is ook nog eens best awkward!” Door met de juiste maten de lingeriewinkel binnen te stappen ben je in ieder geval al een grote stap verder dan hoe veel andere mannen het aanpakken!

“Wat jij enorm opwindend vindt, kan zij wel extreem ordinair vinden.”

lingerie-kopen
Bron: Hunkemöller

2. Kies de juiste stijl

Bij het kiezen van een leuk nieuw setje is het super belangrijk de goede stijl te vinden. Wat jij enorm opwindend vindt, kan zij wel extreem ordinair vinden. Het resultaat is dat ze je nieuw gekochte setje nooit aantrekt. Bestudeer de lingerie die ze momenteel in haar kast heeft liggen: draagt ze strings, boxers of hoge taille slips? Zijn haar bh’s opgevuld met push up of misschien wel extra push up? Door iets te kiezen wat in dezelfde stijl valt als wat ze zelf al koopt, zit je in ieder geval altijd veilig. Better safe than sorry, nietwaar? In de online shop van Hunkemöller vind je alle soorten setjes, van naughty tot nice en van basic tot super uitdagend.

3. Wil je dat ze het vaker dan één keer draagt? Denk dan ook aan comfort

Voor een vrouw is ondergoed als een tweede huid. De meeste vrouwen kopen dan ook niet enkel ondergoed omdat het er sexy uit ziet. Als een bh d’r ongemakkelijk laat voelen, dan kan je er donder op zeggen dat ze hem nooit aan zal trekken. En dat zorgt er dan weer voor dat jij geïrriteerd bent dat ze je dure lingeriesetje nooit aantrekt… Dus: kies voor een goede combinatie van sexy én comfort, zodat ze zich er ook nog eens lekker en fijn in voelt. Een goed startpunt hierin is te kiezen voor een respectabel lingeriemerk zoals Hunkemöller.

“Heb je dé perfecte outfit gevonden? Verras haar dan op een uniek moment.”

lingerie-doutzen
Bron: Hunkemöller

4. Durf uit te proberen, maar ga niet te ver

Zie je haar al voor je in een prachtig zwart kanten setje, jarretels, zwarte kousen en hoge hakken? Dat klinkt geweldig, maar misschien is het wel helemaal niet haar ding. Twijfel je over wat haar stijl ondergoed is en hoe ver ze durft te gaan? Probeer dan gewoon eens wat uit. “Het ligt helemaal aan wat voor type vrouw het is en waar ze van houdt. Als je er niet zeker van bent, koop dan twee setjes voor d’r: een sexy outfit en een schattige”, aldus Shayk.

5. Geef je cadeautje in stijl!

Heb je dé perfecte outfit gevonden? Verras haar dan op een uniek moment. Tijdens de kerstdagen is een cadeautje onder de boom natuurlijk een geweldig idee, maar wat misschien nog wel veel beter is, is om haar te verrassen op een moment waarop ze het totaal niet verwacht. Als ze ‘s morgens wakker wordt en – nadat jij naar je werk bent – een tasje vindt met een mooi lingerie setje erin en een briefje erbij dat ze hem ‘vanavond moet dragen’, kunnen we je bijna garanderen dat je een geweldige avond tegemoet gaat.

Ook op zoek naar een mooi lingerie setje voor de kerstdagen? Bekijk dan eens de kerstcollectie van Hunkemoller voor prachtige, stijlvolle lingerie waar je direct van begint te watertanden… Waar wachten jullie nog op, mannen?

logo_black