Een wagen die nooit gaat vervelen, is wat ons betreft de altijd mooie Ford Mustang. De Amerikaanse cultauto heeft voor de 2018 versie geen extreme refurbish gekregen, maar is hier en daar toch wel vernuftige en mooie pimps ondergaan. De brute jongen is daarnaast ook nog eens compleet customisable.

De ‘oude’ V6 maakt plaats voor een brute 5,0 liter V8

De langverwachte Ford Mustang heeft dan weliswaar qua design een opschoonbeurt gehad, echt enorm veranderd is hij niet ten opzichte van het jaar hiervoor. Toch is dat ook helemaal niet vervelend, want qua looks zit het eigenlijk ook allemaal wel prima. Het is in dit geval dan ook de binnenkant die telt, en bij de Mustang hebben we het dan natuurlijk over wat er onder de motorkap schuilgaat.

Zo besloot het Amerikaanse automerk afstand te doen van de standaard V6 motor en zijn ze voor het model overgegaan op een 2,3L EcoBoost motor, óf een 5,0 liter V8 motor. Het exacte vermogen van de Ford Mustang 2018 is nog niet bekendgemaakt, maar wat de fabrikant wel beloofd heeft is dat hij voorgaande Mustangs op het circuit eruit zou scheuren. Ook een leuke feature: je kan met Sync Connect je smartphone aan je racemonster koppelen. De prijs is nog niet bekend.