Ontdek Rotterdam samen met Heineken… én een drone

Iets meer dan een maand geleden ontdekten we samen met rapper Sef en Heineken dé hotspots van Amsterdam. Nu is het de beurt om die andere grote stad van Nederland te leren kennen, en wel de hometown van GuyTalk.nl: Rotterdam!

Omdat wij mannen vaak stellig vasthouden aan één en dezelfde kroeg of club, wil Heineken mannen inspireren ook eens het avontuur in de stad op te zoeken. Want dacht jij dat je Rotterdam kent? Vergeet het maar. Voormalig jakhals Sjoerd van Oortmerssen neemt twee jongens (of knakkers zoals Sjoerd ze noemt) mee op rondreis door de stad van Feyenoord.

rotterIn de nieuwste video van Heineken zie je hoe Kadir en Hari, naar eigen zeggen echte Rotterdammers, de stad compleet opnieuw ontdekken. Ze volgen de visitekaartjes en bezoeken toffe clubs, winkelstraten, wat restaurants ‘om wat te nassen’ en natuurlijk de Rotterdamse haven. Onze stad bruist van het leven, maar haal jij al alles eruit wat erin zit? Kadir en Hari vanaf vandaag wel!

Het filmpje bekijk je door hierboven op het playknopje te klikken. Vergeet ook niet even te klikken naar Heineken.nl, want hier maak je kans op een onvergetelijke reis naar een van de vele wereldsteden. Proost!