Plangas: elke maand een vette, unieke bril

Enkele weken geleden werd de redactie van GuyTalk.nl benaderd door de mannen achter Plangas: een stel creatieve breinen met een wel erg leuk plan om van deze zomer een nóg groter feest te maken. Wat dat plan was? Jou elke maand voorzien van een hippe, coole en unieke bril. “Wij vinden dat je fashion niet moet volgen, maar moet maken. Daar hebben we jou – ontzettend hippe rebel – voor nodig. Dus zijn we op zoek gegaan naar de meest stijlvolle, unieke zonnebrillen om samen met jou de Hollandse zomer kleur te geven.” Da’s duidelijke taal!

De werking van Plangas is simpel: je kan kiezen voor een losse Planga, deze kost je eenmalig 15 euro en na de betaling ontvang je direct de unieke bril van de huidige maand in je brievenbus. Nog veel leuker is alleen het Plangas Pro abonnement. Voor slechts een tientje in de maand ontvang je iedere maand een unieke Planga op je deurmat, de een nog kekker dan de andere. De brillen zijn overigens op geslacht gesorteerd: elke maand wordt er een vrouwen én mannenbril uitgebracht. Daar maak je niet alleen jezelf, maar dus ook je vriendin mee blij.

Inmiddels zijn er al twee Plangas-maanden voorbij, elk met zijn eigen thema. In mei straalden de Plangas ‘Gold’ uit en de maand juni stond in het teken van ‘Bloemetjes en bijtjes’. Check ze hieronder maar! Op de redactie van GuyTalk.nl hebben we ze alle vier binnengekregen en we moeten zeggen: ze zijn gewoon leuk! De ene bril is net even wat cooler dan de andere, maar het heeft ook wel iets om elke maand met een compleet andere bril te lopen. Trends moeten gezet worden, nietwaar? Check Plangas.nl voor meer info!

planga-collectie-juni

planga-collectie-mei

Geef een reactie