Poker babes

Poker is een sport die door de jaren heen gedomineerd is door mannen. Dat dit verleden tijd is, blijkt uit het grote aantal vrouwen dat anno 2014 meedraait in grote pokertoernooien wereldwijd. En niet zonder succes! Team Pokerstars bijvoorbeeld heeft een aantal echte poker schoonheden in de gelederen die ook nog eens een aardig potje kunnen spelen. Aantrekkelijke dames met ongekende poker skills: het is een dodelijke combinatie die iedere man aan de pokertafel laat smelten. We hebben de heetste pokerbabes voor je op een rijtje gezet!

Wat te denken van de Frans-Amerikaanse blonde schone Vanessa Rousso die rechten heeft gestudeerd in Miami en later een professionele pokercarriere is gestart. Ze tijdens grote pokertoernooien zoals de World Poker Tour, de Pokerstars World Championship of Online Poker en het NBC National Heads-Up Poker Championship bij elkaar al meer dan een miljoen dollar bij elkaar gespeeld met haar poker skills.

Ook, de uit de UK afkomstige brunette, Live Boeree behoort tot de meest succesvolle vrouwelijke pokertoppers van dit moment. Met een totale winst van meer dan 2 miljoen dollar, een Master Degree in Astrofysica en een carrière als model en TV/presentatrice gaat het deze hotshot voor de wind.

Celina Lin uit China en de Koreaanse Vivian Im hebben hun kinderdromen aan de kant gezet voor een carrière in de pokerwereld; en met succes! Beide goed uitziende dames staan aan de top van de Aziatische pokerscene en hebben enorme bedragen weten te winnen tijdens o.a. online poker events. Kortom, een echte pair of aces!

24 jaar, single en afkomstig uit Noorwegen: Veronica Larsen heeft menig hart aan de pokertafel al sneller laten kloppen. Deze blondine heeft aan de tafel gezet bij talloze grote poker events maar vooralsnog slechts enkele duizenden dollars weten binnen te halen. Het scheelt dat ze altijd nog kan terugvallen op een carrière als model.

Beth Shak, een opmerkgelijke dame met een roemruchtig imago. Zo staat ze er bijvoorbeeld om bekend nog wel eens zonder BH aan de pokertafel te verschijnen en daarmee de hormonen van het andere geslacht overuren laat draaien. Hoewel dit misschien wat onprofessioneel oogt, heeft ze al een aantal grote overwinningen op haar naam weten te schrijven en in totaal ruim 500.000 dollar aan prijzengeld binnen gesleept tijdens grote poker events.

2008 playmate Jayde Nicole komt momenteel uit voor Pokerstars en is naast haar poker skills ook erg geliefd om haar looks. Tara Rice is een echte blonde babe die in 2005 vriend en vijand wist te verassen tijdens het Legends of Poker Ladies toernooi waar ze ondanks haar zeer geringe ervaring toch een 35e plek heeft weten te bereiken. De jaren daarna zijn haar pokersuccessen niet verder toegenomen, dus laten we het houden op geluk. Ach, wel of geen pokersucces; ze komt vast geen aandacht te kort van het mannelijk geslacht.

Jennifer Leigh heeft honderdduizenden dollars gewonnen met poker en heeft ook nog eens een betoverende schoonheid. Dit 30 jaar oude Amerikaanse Playboy model heeft een voorkeur voor Texas Hold’em poker en is geen onbekende naam in de pokerwereld. Momenteel komt ze uit voor Pokerstars onder de naam “Jennicide” en doet mee aan grote events als de World Poker Tour en de World Championschip of Online Poker. Naast poker heeft ze ook een glansrijke carrière als model en heeft ze o.a. geposeerd voor FHM en de Playboy.

En tot slot onze “eigen” Fatima de Moreiro die na een succesvol verleden in de Hollandse hockeysport heeft besloten om van poker haar beroep te maken. Ze heeft de laatste jaren al laten zien dat ze naast hockey ook talent heeft voor poker. Zo wist deze blondine tijdens de Masters of Classics al ruim 30.00 euro weten te cashen.

Wie er geen genoeg kan krijgen van “poker”, kan hier ook nog eens een kijkje nemen:

Geef een reactie