Pose like a King en win!

Nog maar een paar dagen en dan staat Koninginnedag Koningsdag weer voor de deur. Het is alweer een jaar geleden dat koning Willem-Alexander het stokje overnam van zijn moeder, en speciaal om Nederlands’ allereerste officiële Koningsdag te vieren, hebben we in samenwerking met SanDisk een toffe winactie in opgezet!

Pose like a King
Omdat zowel SanDisk als GuyTalk van mening is dat de eerste Koningsdag van Nederland niet onopgemerkt voorbij mag gaan – en dat gaat ook zeker niet gebeuren – is de vette ‘Pose like a King’ actie georganiseerd. Wat nou precies de bedoeling is? Dat is heel simpel. Jij als mannelijke feestganger en bezoekers van GuyTalk.nl moet om mee te doen een toffe selfie van jezelf maken waarop je zo origineel, grappig, gek of stoer ze als Koning verkleed staat. Of je dit nu thuis doet of tijdens het feesten in een van de grote steden, is helemaal aan jou.

Ook meedoen?
Stuur jouw inzending dan via onze nieuwe Facebook-pagina of mail je foto naar info@guytalk.nl!

De meest originele inzendingen maken vervolgens kans op een aantal toffe prijzen van SanDisk, perfect voor al je toekomstige vakantie- en festivalkiekjes. De winactie loopt tot 1 mei en is opgezet in samenwerking met SanDisk en collega-mannenblog Dudes & Donts. Veel succes!

Geef een reactie