Review: Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette

Op zoek naar een heerlijk luchtje? Try Invictus van Paco Rabanne! Het luchtje mocht ik rond de kerstdagen ontvangen en daar ben ik dan ook enorm blij mee. Een geurtje als deze draag ik namelijk graag. Niet té aanwezig, maar bijzonder genoeg om op te vallen. Het geurtje zit vol bijzondere ingrediënten die het geurtje lekker krachtig maken.

“Invictus is het nieuwe hoofdstuk in de Paco Rabanne saga dat gebaseerd is op het contrast tussen realiteit en mythologie. De Invictus man heeft slechts één goal: zegevieren! No one can compete! Hij is beter dan de rest en niemand kan hem ervan weerhouden de overwinning te behalen.”

p-invictusIn Paco Rabanne Invictus komen twee onverwachte krachten samen; extase en verslaving. De geur bevat sensuele noten als patchoeli, grijze amber en Guaiacum hout, de frisse noten worden gevormd door grapefruitschilletjes, laurierbladeren en marine akkoorden. Het geurtje is minder sterk dan het populaire Million, dat wat mij betreft net even te aanwezig is en iets teveel ‘middelbare school’ uitschreeuwt.

De fles van de nieuwe Paco Rabanne ziet er overigens geweldig uit en is ontworpen in de vorm van een overwinningsbeker. Het is een stoere geur met een zachte geur die je lang blijft ruiken. Mijn vriendin is zelf niet van de al te kruidige geuren, en wat dat betreft past Invictus perfect bij me. Je doet immers wat de meiden willen, nietwaar? De geur is verkrijgbaar als 50 en 100 ml Eau de Toilette (50ml – €59,00 – 100ml – €78,00)