A.s. zaterdag: de eerste Dutch Comic Con – Be there!

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zo ver: de Dutch Comic Con vindt dan voor het eerst plaats in ons eigen kikkerlandje. Jarenlang hebben we ons moeten vermaken met beeldmateriaal uit San Diego, maar dit jaar wordt de Jaarbeurs in Utrecht omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van comics, films, games, stripboeken, cosplay en fantasy.

Een Comic Con zou een Comic Con niet zijn als er niet méér dan genoeg te beleven valt. Tijdens de Dutch Comic Con zijn er een aantal events waar we op de redactie van GuyTalk in ieder geval erg naar uitkijken, zoals het aanschouwen van coole memorabilia als de General Lee uit The Dukes of Hazard, een originele Batmobile en misschien wel onze favoriet: de DeLorean uit de Back to the Future films. Ook zijn er acteurs aanwezig die onder andere bekend zijn van titels als Breaking Bad, Game of Thrones, Arrow en The Walking Dead. Zowel zaterdag als zondag wordt er tevens een cosplaywedstrijd georganiseerd. Wat dat betekent? Héél veel coole outfits en hopelijk heel wat fijne babes.

Een kaartje kost je €17,50 voor een van de twee dagen los (zaterdag of zondag), maar wil je van het hele weekend genieten, dan kost een ticket je €30,-. Check voor meer info DutchComicCon.com. See you there!