Tv-specs met de wauw-factor

Een televisie koop je natuurlijk om even te kunnen genieten van een vette film of een zeer spannende en belangrijke voetbalwedstrijd, natuurlijk. De ene televisie is beter dan het andere, dat kun je zeker wel merken aan diverse functies die tegenwoordig worden toegepast. Het gaat steeds meer om de wauw-factor. Verschillende specificaties zorgen hiervoor.

De techniek gaat tenslotte steeds sneller en alles wordt vernieuwd. Als je dan echt van de allernieuwste gadgets en snufjes bent kan een televisie met alles erop en eraan natuurlijk ook niet ontbreken. Voor deze specs hoef je niet eens een groot beeldscherm van minstens 65 inch of groter in huis te halen, ook veel kleinere schermen zijn al uitgerust met de vetste functies waardoor je op de mooiste manier tv kunt kijken.

Source: Techradar
Source: Techradar

Je kunt nu bijvoorbeeld beelden al bekijken op een tv in 4K Ultra HD, zoals ook te bewonderen is op Plattetvdiscounter.nl. Hierdoor kun jij de allerscherpste en mooiste beelden ervaren dan dat tot nu toe mogelijk was op je televisie in de woonkamer. De graphics die je te zien krijgt zijn daadwerkelijk fantastisch te noemen.

Daarnaast zijn nog meer wauw-factoren te bewonderen op de nieuwste televisies. Zoals een Curved LED-tv. Een gebogen beeldscherm! Zo kun je weer eens op een nieuwe manier tv kijken, maar blijft het beeld desondanks mooi. Misschien is het zelfs wel mooier dan een vlakke televisie. Televisiekijken in 3D, zodat je alles in je woonkamer kunt halen en Smart-tv waarmee je kunt bepalen wat je kijkt. Online én offline.

Kijk en ontdek deze wauw-factor.

Source: Cluebunch
Source: Cluebunch