Win bioscooptickets voor Expendables 3!

Wat hebben namen als Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes en Dolph Lundgren met elkaar gemeen? Naast het feit dat de mannen stuk voor stuk experts zijn in het gebruik van machinegeweren, schitteren de mannen vanaf vorige week ook met zijn allen in de nieuwe bioscoophit Expendables 3! Een keiharde actiefilm met zóveel bekende actiehelden dat ze bijna niet meer op de flyers passen. Vier jaar geleden verzamelde Stallone een groep oud-actiehelden voor de eerste Expendables, en nu zijn we alweer bij het derde deel beland. Namens Entertainment One mag GuyTalk enkele kaartjes weggeven, zodat je misschien binnenkort met je beste maat de film in de bioscoop ziet (ja, laat je vriendin maar thuis).

In het nieuwe deel van Expendables zijn naast de oude garde actiehelden (wist je dat enkele ervan al de 70 gepasseerd zijn?) ook enkele jongelingen aan de cast toegevoegd, zoals MMA-er Victor Ortiz en het lekkertje Ronda Rousey. Een apart besluit, want deel 1 was juist zo goed en fout omdat het vooral een hommage was aan de oude actiefilms uit de jaren tachtig en negentig. Toch blijkt het een goede keuze, want de nieuwe frisse wind door de cast is meer dan vermakelijk. Een finale vol explosies, leeggeschoten magazijnen en bekende one-liners is het resultaat.

Win kaartjes!
In het derde deel komt het team van The Expendables in aanraking met oud-medeoprichter Stonebanks (Gibson) die tegenwoordig door het leven gaat als wapenhandelaar. Hij heeft maar één missie: The Expendables uit de weg ruimen. Voor teamleider Barney (Stallone) reden om nieuwe leden te rekruteren en de keiharde strijd aan te gaan.

Wil jij de film binnenkort in de bioscoop zien? Doe dan mee aan de prijsvraag! Geef antwoord op de volgende vraag en stuur deze naar winnen@guytalk.nl. Over een week maken we de winnaars bekend in een apart bericht op GuyTalk.nl. Er zijn 2×2 kaarten te winnen. Klik ook even op het playknopje bovenaan de pagina om de moddervette trailer te zien! We’ll be back!

De complete lijst actiehelden:

Sylvester Stallone, Jason Statham, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Antonio Banderas, Victor Ortiz, Ronda Rousey, Kellan Lutz