Win een cool Allied goodiespakket!

Sinds 12 januari is Allied te zien in de Nederlandse bioscopen. In Allied wordt je ondergedompeld in het verhaal van Max Vatan (Brad Pitt), officier van de geheime dienst, die in 1942 in Noord-Afrika de Franse verzetsstrijder Marianne Beausejour (Marion Cotillard) ontmoet tijdens een dodelijke missie in vijandelijk gebied. In Londen worden ze herenigd, maar hun relatie komt onder zware druk te staan door de extreme omstandigheden van de oorlog.

Deception is an art. Truth is a test. Is love a lie?

Allied goodies!

Ter ere van het succes van de nieuwe film van Brad Pitt, waarin ook Lizzy Caplan, Matthew Goode, Jared Harris en Raffey Cassidy schitteren, geven wij hier op Guytalk.nl een aantal toffe Allied goodies weg! Te winnen valt: twee coole Allied-drankflessen en stoere paspoorthouders, compleet in thema van de film.

376697_m1474887455

Mocht je de film nog niet in de bioscoop hebben aanschouwd, dan is ons advies dat je dit zeker op korte termijn moet gaan doen. Wil je kans maken op een van de twee pakketten Allied goodies? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Wie is de regisseur van de film Allied, die nu in de bioscopen draait?

Weet je het antwoord? Stuur deze dan naar winnen@guytalk.nl en wie weet nemen we binnen een week contact met je op! Let op: om mee te doen aan de prijsvraag dien je in Nederland woonachtig te zijn.