Win een wintersportvakantie met de SkischoenRun 2014!

ski2Het duurt nog even, maar over een paar maanden – op 24 oktober om precies te zijn – mag je je skischoenen vast uit de kast trekken. In Rotterdam vindt dan namelijk de derde editie van de SkischoenRun plaats! De koopgoot in het hart van het centrum wordt op deze vrijdag omgetoverd tot een heuse skipiste, en mannelijke en vrouwelijke fanatiekelingen zullen het 100 meter lange parcours in een aparte race moeten trotseren. Niet voor niets, uiteraard.

Naast dat met dit evenement de wintervakantie een klein beetje wordt vervroegd, is er voor de eerste man of vrouw die over de finish komt ook een dikke prijs beschikbaar gesteld: de winnaar gaat namelijk met drie anderen een week op wintersport! Volgens Sunweb dé manier om het wintersportseizoen te openen, en wij kunnen ons daar wel in vinden.

ski1Vorig jaar kwam bij de mannen Niels Jonckers aangemoedigd door honderden omstanders als eerste op zijn skischoenen over de finish en bij de vrouwen was dit Roos Hordijk. “Zodra het startschot klonk, gierde de adrenaline door m’n lijf. Ik hoorde of zag niemand meer, dacht alleen maar aan die geweldige vakantie. Die ik nu dus heb gewonnen, bizar!” aldus Niels. “En dan wordt gedacht dat rennen op stiletto’s moeilijk is, strijden op skischoenen spant echt de kroon!”, vult Roos aan.

Meedoen?
Omdat we bij GuyTalk.nl wel van een wedstrijdje houden (en van wintersportvakanties!), roepen we zoveel mogelijk mannen op zich aan te melden. Meedoen voor de lol kan natuurlijk ook, want achteraf staat er ook een gezellig Après Ski feestje gepland. Inschrijven doe je via SkischoenRun.nl.