Win! Truth or Dare Erotic Couple(s) Edition!

Een goed seksleven is van enorm belang voor het behoud van een goede relatie. Immers: een relatie zonder voldoende passie is eigenlijk maar een gewone vriendschap. Relaties zonder passie houden hoogstwaarschijnlijk geen stand, en laat seks nou ook nog eens geweldig zijn voor het verminderen van stress én het verbranden van calorieën. Laten we het onszelf voor het gemak dus maar eens makkelijk maken en genieten van voldoende seksuele lichaamsbeweging. Goed voor je humeur, voor de weegschaal én je relatie. Toch is het onoverkomelijk dat zelfs de beste relaties weleens lijden onder een seksueel dipje. De oplossing? Wat meer variatie in de slaapkamer!

Truth or Dare – Erotic Couple(s) Edition

Een manier om je seksleven weer een goede opkikker te geven, is door de routine eens te doorbreken. Hoe je dat doet? Bijvoorbeeld met een vermakelijk erotisch spel, zoals de Truth or Dare die we op de redactie toegestuurd kregen. Truth or Dare – Erotic Couple(s) Edition is het vervolg op het populaire Truth or Dare Erotic Party Edition. In het spel, dat wordt uitgegeven door Moodzz, vind je 69 zeer persoonlijke vragen en 69 uitdagende opdrachten op erotisch gebied. Zéér gewaagd, opwindend en een perfecte manier om je relatie in seksueel opzicht een heerlijke oppepper te geven.

3112-02-hr-1

Spelomschrijving:

Dit gewaagde erotische spel is in principe bedoeld voor één stel, maar wat als je het met meerderen speelt? Kies jij bij een opdracht dan je eigen partner of… ? Alles in goed overleg natuurlijk.

Bepaal met behulp van de ‘Truth or Dare munt’ welke kaart je moet pakken. Bij een Truth-kaart verdien je alleen punten met een eerlijk (gedetailleerd) antwoord. Bij een Dare-kaart krijg je punten als je de uitdagende opdracht volbrengt. Het aantal hartjes op elke kaart bepaalt het aantal punten dat je kunt verdienen. Wil je de vraag niet beantwoorden of opdracht echt niet doen? Geen probleem, maar dan worden de punten bij jou in mindering gebracht. Alles mag, maar niets moet. Hoe ver durven jullie (samen) te gaan?

Een greep uit de Truths en Dare’s:

• Doe gedurende minstens 30 seconden na, hoe jouw orgasme zich langzaam opbouwt en uiteindelijk tot explosie komt. Gebruik daarbij (voor zover van toepassing) je hele lijf en laat je horen.

• Wat zou jij, seksueel gezien, heel graag met je partner willen doen, maar heb je nog nooit met hem of haar gedaan.

• Durf jij de weddenschap aan dat je, uitsluitend met je tong, minstens vijf verschillende ‘erogene zones’ kunt vinden bij jouw partner. Ga je gang en weet dat je partner eerlijk doch streng zal zijn bij jouw beoordeling.

• Durf jij de weddenschap aan dat je, uitsluitend met je tong, minstens vijf verschillende ‘erogene zones’ kunt vinden bij jouw partner. Ga je gang en weet dat je partner eerlijk doch streng zal zijn bij de beoordeling.

Truth or Dare Erotic Couple(s) Edition speel je als stel (of met meerdere stellen). Dit gewaagde en zeer pikante spel staat garant voor een openhartige, hilarische en opwindende tijd. Speel je om punten, bepaal dan vooraf wat de winnaar mag verwachten (van de verliezer).

Winnen?!

Klinkt je als muziek in de oren? Dat dachten we al! Wij mogen namens Moodzz het spel Truth or Dare Erotic Couple(s) Edition weggeven! Kans maken doe je door een mail te sturen naar winactie@guytalk.nl en hierbij aan te geven waarom jij en je partner dit spel goed zouden kunnen gebruiken.