Winnen: Game of Thrones seizoen 6!

Game of Thrones staat al jarenlang bekend als een van de – of misschien wel dé – beste series allertijden. Deze maand is alweer het zesde seizoen van de HBO-uitgave uitgekomen op DVD en Blu-ray, en dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom geven we hier op GuyTalk.nl maar liefst twee Blu-ray exemplaren én coole Hodor-deurstoppers van de bekroonde serie weg. Hoe je mee kan doen? Dat lees je verderop in dit artikel!

“Seizoen 6 is grootser dan ooit. Ik kan niet wachten tot jullie hem gaan bekijken!”

Winter is coming

Na de schokkende gebeurtenissen aan het einde van seizoen 5 – de bloedige aanslag op Jon Snow door de muitende soldaten van Castle Black, de nipte ontsnapping van Daenerys uit de vechtkuilen van Meereen en Cersei’s openbare vernedering in de straten van King’s Landing – bereiden de overlevenden uit alle windstreken van Westeros en Essos zich voor om, onverbiddelijk, hun eigen onzekere lotsbestemming in vervulling te doen gaan. Vertrouwde gezichten smeden nieuwe verbonden om hun strategische overlevingskansen te verhogen, terwijl nieuwe personages hun opwachting maken om in alle windstreken de balans van de gevestigde orde te verstoren.

Groots en magisch

De sterrencast met o.a. Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Sophie Turner en Maisie Williams belooft er een geweldig seizoen van te hebben gemaakt. Zo zegt Sophie Turner, die de rol van Sansa Stark vertolkt, dat het een prachtig seizoen is voor haar personage. “Ik bedoel, dit seizoen is groots… echt gigantisch voor Sansa”, vertelt ze hierover tegen Entertainment Weekly. “Het is waarschijnlijk haar beste seizoen tot nu toe en ze komt echt tot zichzelf. Ze claimt de respect die ze verdient. Dit seizoen zijn er zóveel shockmomenten, het is bijna bizar. Het grootste en beste seizoen tot nu toe, zeker als je kijkt naar de vele verschillende verhaallijnen. De kijkers zullen er versteld van staan!”

“De serie is er op alle vlakken vooruit gegaan, grafisch, het acteerwerk en zeker wat betreft de verhaallijnen. Een absolute must-watch!”

Win Game of Thrones seizoen 6

got2Naast Sophie Turner is de rest van de cast ook enorm enthousiast over hun nieuwste werk. “Ik kan niet wachten tot jullie de show gaan bekijken”, zegt de Nederlandse Michiel Huisman, die de rol van Daario Naharis vertolkt, hierover. Kortom: een absolute must-see! Wil je ook thuis genieten van Game of Thrones seizoen 6? Doe dan mee aan onze winactie!

Mee doen is heel simpel. Je stuurt een mail naar actie@guytalk.nl en beantwoord de volgende vraag: “Wat is jouw favoriete Game of Thrones moment tot zover?”. Stuur ook direct je contactgegevens mee, zodat we bij winst contact met je op kunnen nemen. Wat we weggeven? 2x Blu-ray Game of Thrones en stoere bijpassende Hodor deurstoppers! Veel succes!