WINNEN: Suicide Squad op Blu-ray!

Het voelt goed om slecht te zijn! Stel een team samen van ‘s werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen super schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan. U.S. intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat. Echter, wanneer zij ontdekken niet geselecteerd te zijn om te slagen, maar enkel om hun schuld in te lossen (falen is onvermijdelijk), is het de vraag of de Suicide Squad tijdens een poging zal sterven, of dat het vanaf nu ieder voor zich wordt.

It’s taken me some time, but I finally have them. The worst of the worst – Amanda Waller

Suicide Squad op DVD en Blu-ray!

Het is alweer een paar maandjes geleden dat Suicide Squad in de bios draaide, en voor degene die de film nog niet in de theaterzalen heeft gezien (shame on you), of voor wie gewoon nóg meer wilt genieten van deze moddervette film, is de film deze week uitgebracht op DVD en Blu-ray. En jij kan hem hier winnen! In de film, die is gebaseerd op een aantal bekende personages van DC Comics, maak je onder andere kennis met Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), The Joker (Jared Lato), El Diablo (Jay Hernandez), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje), Katana (Karen Fukuhara) die de strijd aan gaan met de ongekend sterke entiteit Enchantress (Cara Delevingne).

Een geweldige film vol toffe actie, coole personages en het nodige vrouwelijk schoon. Zo laat Margot Robbie menig man watertanden in haar korte hotpants en prachtige figuurtje… De prachtige babe deed het geweldig in Suicide Squad in een rol die haar op het lijf geschreven leek staan. “Ik denk dat veel mensen zitten te wachten op een vrouwelijke superheld die een hoofdrol vervult in een film. Harley is zo’n uniek personage en haar soft-spot voor The Joker is iets waar mensen zich in kunnen vinden. Mensen snappen haar, juist omdat ze zo gebrekkig is en totaal niet perfect zoals veel personages worden gemaakt,” vertelt ze over haar rol.

That is just a whole lot of pretty and a whole lot of crazy. – Griggs over Harley Quinn

Why so serious?

En Jared Leto? Die ging wel érg ver in zijn rol als Joker, meldt Will Smith: “We werkte zes maanden lang samen en hebben nooit een woord buiten ‘action’ en ‘cut’ gesproken. Het was geen ‘Hey, hoe gaat het? Leuk je te ontmoeten’… Hij heeft me weleens een varken gestuurd, een écht varken. Hij zat helemaal in zijn rol!”

Winnen, winnen & winnen!

Je leest het al, Suicide Squad is een absolute must-see. Nu uit op DVD en Blu-ray en wij mogen hier op GuyTalk.nl 3 Blu-ray exemplaren van de film weggeven. Hoe cool is dat?! Wil je ook kans maken op een exemplaar? Geef dan antwoord op de volgende vraag en mail het naar info@guytalk.nl met als titel ‘Winactie Suicide Squad’:

Welk DC-personage zou jij graag nog eens verfilmd zien worden?