Woon je samen? Doe deze 7 (kleine) dingen om haar tevreden te houden!

Vrouwen kunnen ingewikkelde wezens zijn. Als je net als vele andere mannen op zoek bent naar een stabiele, goede en lange relatie, dan is het verstandig met wat voorkennis samen te gaan wonen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat vrouwen graag tevreden gehouden worden en onderzoekers beweren dat wanneer een man een vrouw tevreden houdt, hij zelf als man ook gelukkiger wordt. Vooral wanneer partners eenmaal samenwonen is het belangrijk niet te vergeten wat het nou was waar ze zo gek op zijn geworden. Net als een onderneming moet óók een relatie gemanaged worden.

Maar hoe doe je dat? Relaties zijn complex, maar hoe cliché het ook klinkt, een beetje romantiek kan veel betekenen voor het welzijn van een relatie. En nee: zie romantiek niet als dat bosje bloemen die je voor haar koopt in de hoop op wat nachtelijke actie. Probeer het te zien als iets dat je voor haar doet omdat je van haar houdt, zonder wederdienst. Relaties zijn complex, maar dat betekent niet dat het moeilijk hoeft te zijn wat romantiek de relatie in te pompen. Met de volgende ideeën kom je wellicht een heel eind…

7. Schrijf af en toe een romantisch briefje

Een liefdesbrief is een geweldig iets. Met enorm weinig inspanning kan een welgemeend briefje ervoor zorgen dat haar dag niet meer stuk kan. Schrijf in een paar creatieve, persoonlijke zinnen op waarom je zo van haar houdt of waarom je zo gek op haar bent. Plaats het briefje op een plek waar ze hem zal vinden als je niet thuis bent, bijvoorbeeld aan de badkamerspiegel of bij het koffiezetapparaat. She’ll love it.

6. Kook een romantisch diner

Niets is fijner om na een lange dag werken thuis te komen en direct aan tafel te kunnen gaan voor een goede maaltijd. Ga eens een uurtje eerder weg van je werk en zorg ervoor dat wanneer je lover thuiskomt het eten klaarstaat – natuurlijk met het nodige kaarslicht. Kan je echt niet koken? Laat dan gewoon een maaltijd bezorgen en maak het samen romantisch. Ja, daarmee bedoelen we dat je écht die TV uit moet doen en van de bank af moet.

5. Ga samen voor de haard zitten

De winter komt er langzaamaan weer aan, en wat is er dan nou fijner dan samen met je partner een kleedje voor de haard te leggen en samen een flesje wijn te ontkurken? Samen voor een haard genieten en elkaar opwarmen heeft nog nooit een relatie schade toegebracht. Wil je het nog beter doen, neem dan je complete diner mee voor de haard.

4. Maak haar lunchpakket vast klaar

Verras haar door de avond van te voren – of vroeg in de ochtend – haar lunch voor haar werk vast klaar te maken. Je kan tijdens het maken van haar bammetjes direct een romantisch briefje bij haar lunchpakket stoppen (nummer 7 uit deze lijst). Wil je het nog leuker maken? Haal dan een lekker gebakje voor haar (of iets anders wat ze lekker vindt) en stop deze ook in haar pakket.

3. Geef haar een voetmassage

Oké, sommige meiden schoppen je direct een bloedneus wanneer je aan hun voeten zit, maar veel vrouwen vinden een voetmassage geweldig. Na een lange dag werken doen haar voeten zeer waarschijnlijk pijn. Bereid een voetenbad en vervolg met een korte voetmassage. Je zal versteld staan van hoe bedachtzaam ze het zal vinden!

2. Koop sexy lingerie voor d’r

Elke vrouw wilt zich sexy voelen. Het kopen van lingerie is een win-win situatie. Je meisje voelt zich sexy en de voordelen voor jou spreken voor zich. Koop wat leuke lingerie en leg het – weer met een briefje – op jullie bed. Koop niet meteen het meest sletterige outfitje wat je kan vinden, maar kies iets waarbij je partner zich fijn zal voelen en combineer dit met je eigen smaak. Een no-brainer, toch?

1. Maak een bad voor haar klaar

Het bad is een van de meest romantische plekken in huis. Laat een bad vollopen met warm water en voeg wat lekker ruikend badzout toe. Vooral na een lange en zware werkdag zal ze dat half uurtje ontspannen wel kunnen gebruiken. Combineer met punt 3 en de kans is groot dat je zelf ook nog uitgenodigd wordt haar te vergezellen.