Leg Sint vast op de gevoelige plaat en win vette prijzen!

Herinneren jullie je de Pose Like A King & Win actie nog? Tijdens Koningsdag stuurden jullie massaal jullie koninklijke selfies in, en wonnen Rik, Jordi en Dylan uiteindelijk enkele vette SanDisk prijzen. Omdat het binnenkort pakjesavond is, hebben we in samenwerking met de geheugenkaartjesfabrikant nóg een vette winactie voor je in de aanbieding!

#Sinterklaasfail
SanDisk roept dit jaar in samenwerking met GuyTalk iedereen op de meest hilarische foto in te sturen waarop een blunderende Sint te zien is, of gewoon een slechte imitatie van de Sint. Ook een sint die eigenlijk hélemaal geen Sint hoort te zijn mag worden doorgestuurd! Stuur je foto in en maak kans op een SanDisk Wireless Flash Drive 32GB, een Extreme PLUS SD kaart 16GB, een SanDisk Ultra USB Dual Drive 16GB en een microSD Ultra Android kaart 32GB!

Ook meedoen?
Stuur jouw inzending dan via onze Facebook-pagina of mail je foto naar info@guytalk.nl!

De meest originele inzendingen maken vervolgens kans op een aantal toffe prijzen van SanDisk, perfect voor al je toekomstige vakantie- en festivalkiekjes. De leukste kiekjes zullen ongetwijfeld rond pakjesavond worden geschoten, maar je hebt vervolgens nog een complete week om de foto’s in te zenden! De winactie is opgezet in samenwerking met SanDisk.

sandisk