Maak kennis met DUN DUO: een enorm kwalitatieve en luxe reisportemonnee

Alweer een poosje geleden schreven we hier op GuyTalk over Dun, ‘s werelds dunste lederen portemonnee. Deze vernieuwende portemonnee beschikte over vier creditcard vakjes en een ‘money strap’ voor het gemakkelijk opbergen van je geld. Zelf heb ik DUN al ruim twee jaar tevreden in gebruik, en het merk komt nu met een nieuwe luxe portemonnee die perfect geschikt is voor op reis.

“DUN DUO is een premium reisportemonnee dat jarenlang mee zal gaan”

Een razendsnel succes

De eerste DUN was destijds al razendsnel een succes op Kickstarter – het grootste crowdfunding platform ter wereld. Ook zijn opvolger, DUN DUO, haalde al binnen enkele uren het beoogde budget van 2.500 dollar en staat inmiddels op meer dan 300%. Een groot succes dus, maar in hoeverre is DUN DUO nou eigenlijk anders dan het originele product?

bbd81d53f520e5dfdf455cd9b9acb794_original

“Na het succes van de kickstarter van de originele DUN wallet reis ik veel, waardoor een reisportemonnee de logische stap leek. Maar alleen een reisportemonnee voelde te beperkt, dus ontstond het idee voor een portemonnee die veelzijdiger gebruikt kon worden”, legt ontwerper Sjoerd van Dam van Dun Wallets uit.

“Als we een mogelijkheid zagen om voor een hogere kwaliteit materiaal te gaan, dan pakten we die aan.”

DUN DUO gaat enorm lang mee

De eerste DUN gaat bij mij al jaren mee en is enorm duurzaam. Ook de reisportemonnee DUN DUO is gemaakt om de proef der tijd te doorstaan. “We zijn met DUN DUO all-out gegaan. Als we een mogelijkheid zagen om voor een hogere kwaliteit materiaal te gaan, dan pakten we die aan. Om een idee te geven: onze voering wordt ook gebruikt in 5.000 dollar kostende horlogekisten en we hebben gekozen voor het duurste kalfsleer dat beschikbaar is. Het resultaat is een premium product dat zeer lang mee zal gaan.”

De DUN DUO is perfect om mee te reizen en combineert de functies van een standaard portemonnee met de bescherming van je smartphone. Dankzij een symmetrisch ontwerp met ritsen aan beide zijdes, past alles erin wat je nodig hebt: van je smartphone tot je paspoort, boarding pass, geld en pasjes. “Alles op één plek, waardoor je niet meer je telefoon, paspoort, portemonnee los in een bak hoeft te gooien en dan maar te hopen dat je niks hebt achtergelaten bij de douanecontrole.”

Hier weet ik het in ieder geval zeker: DUN DUO zit binnenkort ook in mijn eigen jasjes. Wil jij dat ook? Je kan het project nog supporten én voor een lagere prijs aanschaffen via Kickstarter tot 30 december.

2808da6593ebbe61b2452656040dcecf_original